En Çok İzlenen Videolar

Popüler Videolar

Yeşilyurt Meclis toplantısında tansiyon yükseldi

Politika 02.06.2022, 13:52

Yeşilyurt Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı, Gedik Kültür Merkezi Toplantı Salonunda Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar başkanlığında yapıldı.

Toplantıda, gündemin 2. maddesi olan Yeşilyurt Kiraz, Kültür ve Spor Şenlikleri ile ilgili önerge okunup kabul edildikten sonra söz hakkı isteyen Alabaş, Kiraz Festivali için meclis üyelerinin çağrılıp bilgilendirilmediğini dile getirdi. Başkan Çınar, bütün programlara meclis üyelerini davet ettiklerini söyledi. 

Başkan Çınar ile meclis üyesi Murat Alabaş arasında tansiyonu yükselten konuşma şöyle; Alabaş, “Şu ana kadar kimi çağırdınız?” Çınar,  “Bizim organizasyon heyeti var. Geçen ay söyledik, istediğiniz zaman oradan istediğiniz bilgiyi gider sorarsınız. Onlarda sizlere bilgi verirler.” Alabaş, “Onlar bizi çağırmazsa fikir alışverişinde olmazsak bu iş, bu şekilde olmaz. Bana ‘organize komitemiz var, gidin öğrenin’ diyorsunuz. Böyle bir üslup olmaz.” Çınar, “Festival için gelip senden izin mi alacaklar? Sana gidip öğrenebilirsin diyorum, daha ne diyeyim.” Alabaş, “Başkan bu şekilde yönetemezsiniz, 3 yıl çabuk geçti. 2 yılda çabuk geçer. Bu şekilde üslubunuz hoş değil lütfen sizden istirham ediyorum.” Çınar, “Murat Bey söz istiyorsunuz veriyoruz, partinizi değiştirdiğiniz için kendinize gündem olacak şeyler yapmak istiyorsanız açık bir şekilde söyleyin. Buradaki herkes ne yaptığını biliyor ve kimse de senin lafınla hareket etmez, herkes kendi aklıyla hareket eder. Alabaş, “Malatya tabiriyle sen sana pişir sen sana ye başkanım, devam edin bu şekilde” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!