Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Musa Karagöz, Direniş Bismil Grubu yöneticilerine ve üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Gençlerin geleceğe güvenle hazırlanabilmesi için eğitim, spor ve sosyal faaliyetlerin büyük önem taşıdığını vurguladı.

Diyarbakır’ın yeni Emniyet Müdürü göreve başladı
Diyarbakır’ın yeni Emniyet Müdürü göreve başladı
İçeriği Görüntüle

69817F4F 6E54 4A3A 9374 Dd58793F5Df5

Karagöz, Bismil’de gençlere yönelik kütüphaneler, spor salonları, okuma alanları ve sosyal aktivite merkezlerinin yaygınlaştırılmasının önemine dikkat çekti. Gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması ve uyuşturucuyla mücadelede toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi gerektiğini belirtti.

DTSO Meclis Üyesi olarak gençlere yönelik projelere destek vermeye hazır olduklarını ifade eden Karagöz, ilerleyen süreçte Diyarbakır’ın 17 ilçesinde de benzer çalışmaların hayata geçirilmesine katkı sunmayı hedeflediklerini dile getirdi.

“Daha temiz bir toplum ve daha güçlü bir gelecek için gençlerimize sahip çıkmalıyız” anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Karagöz, gençlere yapılacak yatırımın eğitim, nitelikli yaşam ve toplumsal gelişim açısından büyük değer taşıdığını vurguladı.

9787008A E53E 4Bf1 Bc94 D7Ad52D9Ba3D

Karagöz, gençlerin kendilerini geliştirebilecekleri imkânlara kavuşmasının yalnızca ailelerin değil, iş dünyasının ve tüm toplumun ortak sorumluluğu olduğunu ifade etti.

Ccc3B0Ff 12C9 424F B04C E84733Ed4C49

Gençlerin eğitimle, sporla ve sosyal faaliyetlerle desteklenmesi; uyuşturucuyla mücadelede ise kurumlar, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimlerinin iş birliği yapması gerektiği mesajı verildi.