Süper Lig'de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor!

Süper Lig'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. TFF'nin açıkladığı transfer tescil tarihinin başlamasıyla transfer bombaları tek tek patladı. İşte günün en bomba transfer haberleri.

SPOR 26.06.2021, 15:34
Süper Lig'de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor!

Süper Lig'de transfer dönemi resmen başladı. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor için gündeme gelen en bomba transfer haberlerini sizler için derledik.

FENERBAHÇEDE ROTA YENİDEN MALAND SARR

FENERBAHÇE'DE ROTA YENİDEN MALAND SARR 

Hayal kırıklığı yaratan Tisserand ve Lemos'u gönderip kaliteli bir stoper transfer etmek isteyen Fenerbahçe'de yeniden Malang Sarr sesleri yükseliyor. Fenerbahçe yönetimi geçtiğimiz sezon başında bonservisi elinde olan Sarr'ın transferi konusunda büyük uğraş vermiş ancak genç yıldız tercihini Chelsea'den yana kullanmıştı. Geçen sezonu Porto'da kiralık geçiren Sarr için resmi girişimlere başlayan Sarı-Lacivertliler, Chelsea ile temasa geçti. Hedef, 22 yaşındaki stoperi 1 yıllığına kiralamak. Porto formasıyla geride bıraktığımız sezon 27 maça çıkan Malang Sarr, Chelsea'nin yeni sezon planlarında yer almıyor. Fener, genç yıldızın menajeriyle de temas sağladı.

SPARTAK MOSKOVA LUYINDAMANIN PEŞİNDE

SPARTAK MOSKOVA LUYINDAMA'NIN PEŞİNDE 

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray transferde de oldukça hareketli günler geçiriyor. Takıma katılacak isimlerin yanı sıra takımdan ayrılacak bazı isimler için de temaslarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar'ın Kongolu savunmacısı Luyindama'ya Rusya'dan talip çıktı. Rusların ilk etapta 4 milyon euro önerdiği ama Galatasaray'ın bu rakamı az bulduğu ifade edildi. Ancak sözleşmesinin son yılında Luyindama için ya yeni sözleşme ya da satış opsiyonunu devreye sokmak zorunda olan Cimbom'un fiyatta düşebileceği de belirtiliyor.

BEŞİKTAŞTAN SEFEROVIC HAMLESİ

BEŞİKTAŞ'TAN SEFEROVIC HAMLESİ 

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Beşiktaş, transferde önceliği santrfora verdi. Vincent Aboubakar'ın ayrılması üzerine arayışa geçen siyah beyazlılar, rotasını yeniden daha önce listesine aldığı Haris Seferovic'e çevirdi. A Milli Takım'la aynı grupta yer alan İsviçre'ye 3-1 kaybettiğimiz maçta ilk golü atan Seferovic için gaza basan siyah-beyazlı yönetim, yıldız golcüyü satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Seferovic'in, 2017'den beri formasını giydiği Benfica'dan bu sezon sonunda ayrılmak istediği belirtilirken Portekiz ekibi de 29 yaşındaki futbolcu için gelecek teklifleri beklediği öğrenildi. Benfica'nın piyasa değeri 14 milyon Euro olan İsviçreli yıldızı satarak yeni transferler için kaynak oluşturmak istediği ifade edilirken Kara-Kartal'ın transferi uygun bir rakama bitirmek istediği açıklandı. Seferovic, geçen sezon Benfica formasıyla 31 lig karşılaşmasında 22 gol atıp, 7 de asist yaptı.

MONACO UĞURCANIN PEŞİNDE

MONACO UĞURCAN'IN PEŞİNDE 

A Millilerimiz için kabus gibi geçen turnuvada performans olarak tek teselli olan Uğurcan Çakır’ın adı transferde yüksek sesle konuşulmaya devam ediyor. Kalesinde gördüğü 8 gole karşın yaptığı 18 kurtarışla grup aşamasının en öne çıkan kalecisi olan Uğurcan’a Avrupa’dan çok sayıda teklif vardı. Fransa’nın köklü kulübü, Bordo-Mavililer’in başarılı file bekçisini kadrosuna katmak için ısrarcı. 15 milyon Euro’luk bonservis bedelini de gözden çıkarmış durumda. Ancak Fırtına cephesinde bu rakam beklentilerin altında. Öyle ki Trabzonspor Yönetimi, Milli eldiveni 20 milyon Euro’dan aşağıya kesinlikle vermek istemiyor. Taraflar arasında görüşmelerin devam ettiği ifade edilirken Monaco’nun teklifini yükseltmesi bekleniyor. Görüşmeler kısmında tüm yetkiyi kulübüne bırakan UğurcanÇakır’ın da Fransa seçeneğine sıcak baktığı belirtiliyor. “Beni en çok para veren kulübe satın” diyen genç kaleci “Beklenen rakam gelmezse seve seve kulübümde devam ederim” diyerek de kulübünün elini rahatlatıyor. Uğurcan Çakır için şimdiye kadar Liverpool, Everton, Roma gibi Avrupa'nın önde gelen takımlarının adı geçmişti. Turnuvadaki kurtarışlarıyla göze batan başarılı kalecinin adı şimdi de Monaco'da konuşuluyor.

​​​​​​​MERT GÜNOK SÜPER LİG DEVİNE

MERT GÜNOK SÜPER LİG DEVİNE 

Trabzonspor'da yerli-yabancı pek çok oyuncunun ismi diğer kulüplerin transfer gündeminde yer alırken, gitmeye en yakın isim Uğurcan Çakır... Bordo-mavili yönetim, 25 yaşındaki kalecisinin satışından en az 20 milyon euro gelir bekliyor. Inter, Roma, Lille, Tottenham, Sevilla gibi dev takımların takip ettiği Uğurcan'ın yerine, teknik direktör Abdullah Avcı mutlaka bir kaleci transferi istiyor. Gündemdeki 1 numaralı aday olan Mert Günok ile temas kurulurken, tecrübeli file bekçisi Trabzonspor'a "Evet" dedi. Başakşehir'de mutsuz olan Mert Günok , eski hocası Abdullah Avcı ile yeniden çalışmayı hedefliyor. Yeni sezon için başarılı file bekçisiyle sözleşen Trabzonspor yönetimi, Uğurcan Çakır'ın transferi netleşir netleşmez resmi süreci başlatacak. Başakşehir ile 2023'e kadar kontratı bulunan Mert'in transfer sürecinde kulübünden kolaylık isteyeceği öğrenilirken, Abdullah Avcı'nın da yıllarca çalıştırdığı Başakşehir ile yakın ilişkileri devam ediyor. Dolayısıyla Fırtına, yüksek bir bonservis bedeli ödemeden Mert işini çözmeyi planlıyor. Turuncu-lacivertlilerle 118 maça çıkan Mert Günok, A Milli Takım'ımızın formasını da 22 kez terletti. 1989 doğumlu olan tecrübeli eldivenin boyu 1.96. Başakşehir'de 12 yıl hoca olarak çalışan Avcı, yönetimle ikili ilişkilerini kullanarak, turuncu-lacivertlilerden transferde kolaylık istiyor. Mert artık Uğurcan Çakır'ın durumunun netleşmesini bekliyor.

GÖZTEPEYE DÜNYA YILDIZI TRANSFER

GÖZTEPE'YE DÜNYA YILDIZI TRANSFER 

Süper Lig'de 5. sezonunda Avrupa Ligi'ni hedefleyen Göztepe, dış transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Savunma hattında Alpaslan Öztürk ve Cristian Titi ile yollarını ayıran Göz-Göz, stoper boşluğunu Alman yıldız ile dolduracak. Sarı-kırmızılı yönetim, Bundesliga'ya veda eden Schalke'nin başarılı stoperi Shkodran Mustafi'ye kanca attı. 29 yaşındaki Alman savunmacının kulübüyle sözleşmesinin de sona ermiş olması yönetimin transfer politikasına uyuyor. Geçen sezon devre arasında Arsenal'den Schalke'nin yolunu tutan Mustafi, kariyerinde yeni bir çıkış arıyor. Almanya'da beklenen patlamayı yapamayan ve Bundisliga 2'de forma giymek istemeyen Alman yıldızın, Göztepe'nin teklifine sıcak bakabileceği iddia edildi. Başarılı futbolcu bir dönem Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti. Mustafi, Avrupa kulüplerinin de listesinde yer alıyor. sarı-kırmızılı yönetimin futbolcuyla menajeri kanalıyla temasa geçtiği ve ilk temaslardan olumlu sonuç aldığı öğrenildi. Mustafi, İngiltere'de Everton ekibinde vitrine çıkarken Avrupa'nın önemli kulüplerinde forma giydi. İtalya'da Sampdoria, İspanya'da Valencia formalarını giyen Mustafi, İngiliz ekibi Arsenal'de 5 sezon forma giydikten sonra ara transfer döneminde Schalke'nin yolunu tutmuştu. Tecrübeli oyuncu, Premier Liegue'de 102 maçta forma giydi, 7 gol atıp 4 asist yaptı. Mustafi, Alman A Milli Takım formasını 20 kez giydi Milli formayla 2 gol attı. 29 yaşındaki oyuncu kariyerinde 374 mücadelede sahaya çıktı ve 22 kez rakip fileleri havalandırdı, 11 golün pasını verdi. Geçen sezon Bundesliga'da ikinci yarıda 13 maça çıkarken Schalke'nin küme düşmesine engel olamadı. 28 Haziran Pazartesi günü Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde başlayıp, ardından 6 Temmuz'da Afyonkarahisar'a ilk etap kampına gidecek Göztepe, yeni transferlerine de haftaya kavuşacak. Resmi olarak şimdiye kadar yalnızca Altınordu'dan stoper imza attıran Göz-Göz'de Başkan Mehmet Sepil'in daha önce transferini duyurduğu Portekiz'in Gil Vicente takımından 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Lourency do Nascimento Rodrigues'in haftaya takıma katılacağı öğrenildi. Göztepe, yine her konuda anlaşma sağladığı Avusturya'nın Wacker Innsbruck takımında oynayan 19 yaşındaki gurbetçi stoper Şefik Abalı ve Macaristan'ın Ujpest takımından Nijeryalı orta saha oyuncusu Vincent Onovo'yu da İzmir'e getirecek.

TRABZONSPORDAN EMRAH BAŞSAN HAMLESİ

TRABZONSPOR'DAN EMRAH BAŞSAN HAMLESİ 

Bonservisi elinde olan ve Trabzonspor'a önerilen Emrah Başsan'la alakalı olarak yönetim topu Abdullah Avcı'ya bıraktı. Erzurumspor'da kontratı sona eren ve birçok Süper Lig takımından teklif alan başarılı kanat oyuncusuyla ilgili son kararıteknik direktör Abdullah Avcı verecek. Trabzonspor 'un geçen sezondan bu yana gündeminde yer alan Efecan Karaca bu yaz da listede. Ancak Fırtına yerli yıldız için yüksek bonservis ödemek istemiyor. Oyuncunun kontratında çıkış maddesi bulunmazken Alanyaspor 'la bonservis problemini çözmesi halinde imza attırılması bekleniyor. Karadeniz ekibinin transfer listesinde yer alan Altınordu'nun genç yıldız adayı Enis Destan için Altınordu'dan gelecek yanıt bekleniyor. Bordo Mavililer'in yaptığıteklifi yeterli bulmayan İzmir ekibinin istediği rakamı henüz iletmediği belirtildi.

(SKORER)

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15
açık
Günün Anketi Tümü
Ali Koç mu? Aziz Yıldırım mı?
Ali Koç mu? Aziz Yıldırım mı?
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:23
Güneş 06:00
Öğle 13:07
İkindi 16:56
Akşam 20:03
Yatsı 21:34
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Galatasaray 34 93
2. Fenerbahçe 33 86
3. Trabzonspor 33 55
4. Beşiktaş 33 51
5. Başakşehir 33 49
6. Kasımpasa 34 49
7. Sivasspor 34 48
8. Rizespor 33 48
9. Antalyaspor 33 45
10. Alanyaspor 33 45
11. A.Demirspor 34 41
12. Samsunspor 34 39
13. Ankaragücü 33 37
14. Kayserispor 33 37
15. Konyaspor 34 36
16. Gaziantep FK 33 34
17. Hatayspor 33 33
18. Karagümrük 33 33
19. Pendikspor 33 30
20. İstanbulspor 33 16
Takımlar O P
1. Eyüpspor 31 69
2. Göztepe 31 63
3. Ahlatçı Çorum FK 31 55
4. Sakaryaspor 31 54
5. Bodrumspor 31 52
6. Kocaelispor 31 52
7. Bandırmaspor 31 47
8. Boluspor 31 47
9. Gençlerbirliği 31 47
10. Erzurumspor 31 42
11. Ümraniye 31 37
12. Manisa FK 31 36
13. Keçiörengücü 31 36
14. Şanlıurfaspor 31 34
15. Tuzlaspor 31 33
16. Adanaspor 31 32
17. Altay 31 15
18. Giresunspor 31 7
Takımlar O P
1. Arsenal 34 77
2. M.City 33 76
3. Liverpool 35 75
4. Aston Villa 34 66
5. Tottenham 32 60
6. M. United 33 53
7. Newcastle 33 50
8. West Ham United 35 49
9. Chelsea 32 47
10. Bournemouth 34 45
11. Brighton 33 44
12. Wolves 34 43
13. Fulham 34 42
14. Crystal Palace 34 39
15. Brentford 34 35
16. Everton 34 33
17. Nottingham Forest 34 26
18. Luton Town 34 25
19. Burnley 34 23
20. Sheffield United 34 16
Takımlar O P
1. Real Madrid 33 84
2. Girona 33 71
3. Barcelona 32 70
4. Atletico Madrid 32 61
5. Athletic Bilbao 32 58
6. Real Sociedad 33 51
7. Real Betis 32 48
8. Valencia 32 47
9. Villarreal 32 42
10. Getafe 32 40
11. Osasuna 32 39
12. Sevilla 32 37
13. Las Palmas 33 37
14. Deportivo Alaves 32 35
15. Rayo Vallecano 32 34
16. Mallorca 32 31
17. Celta Vigo 32 31
18. Cadiz 32 25
19. Granada 32 18
20. Almeria 32 14