Tüm burçlar için Eylül 2023 : Kaybedenler ve şanslılar...

Boğa ve Yay inanılmaz derecede başarılı bir Eylül geçirecek ancak Yengeç ve Kova sonbaharın başlamasından memnun olmayacak.

Astroloji 16.09.2023, 11:35
Tüm burçlar için Eylül 2023 : Kaybedenler ve şanslılar...

Astrologlar, Eylül 2023 burcunun en çok Boğa ve Oğlak burcunu memnun edeceğini söylüyor


Astrologlar, Eylül ayında hayatın çeşitli alanlarında büyük şansa sahip olacak ayın şanslılarını, sonbahara zorlu bir başlangıç ​​yapması gereken kaybedenleri ve Eylül 2023'ün sorunsuz ve sakin geçeceği burçları sıraladı.

Eylül 2023’ün Kaybedenleri:

İKİZLER

mutlu-ikizler.jpg

İkizler burcu oldukça zorlu bir Eylül 2023 geçirecek, ay eksi burcunda geçecek. İkizler burcunun sabırlı olması gerekiyor çünkü bu ay her şey ilk seferde başarılı olmayacak. Çünkü İkizler burcunu yöneten gezegen Merkür ayın ilk yarısında geri harekette olacak. Bir zıtlık olacak: Eylül ayının ilk yarısı başarısız olacak, ikinci yarısı ise çok sevindirici olabilir. Önemli olan Eylül ayının ilk yarısında zorluklara boyun eğmemek, İkizler kendine ve seçilen yolun doğruluğuna inanırsa bunların üstesinden gelinebilir. Şu anda kahraman olmaya gerek yok ama liderlerin de gerisinde kalmamalısınız.

İkizler burcu için uygun günler: 2, 6, 22, 26, 30 Eylül.

İkizler burcu için olumsuz günler: 14, 18, 24, 28 Eylül.

Kariyer. Eylül ayında İkizler burcunun fiyatı oldukça yüksek olacak hatalardan kaçınmak için maksimum konsantrasyona ve doğruluğa ihtiyacı olacak. Tüm önemli belgeler birkaç kez kontrol edilmeli, tartışmalı konularda alternatif bir görüş dinlemeniz ve ancak o zaman bir karar vermeniz gerekir. Yurt dışındayken pasaport gibi belgeleri kaybetme riski vardır ve bu da birçok güçlük ve soruna yol açacaktır.

Eylül ayının ikinci yarısında İkizler'in avantajlardan yararlanma zamanı gelecek. İşaretin temsilcilerinin dahil olduğu işin bazı sonuçları bilinecek ve büyük olasılıkla sonuçtan memnun kalacaklar. Ay sonunda herhangi bir görevi tamamlamak İkizler için giderek daha kolay olacaktır.

Kişisel hayat. Eylül 2023'te İkizler'in aşk, tutku ve parlak duygularla ilgili hayalleri gerçekleşecek. Yeni tanışmalar özellikle ayın ikinci yarısında romantik bir dalgaya dönüşebilir. Bir partneri (ya da partneri) olan İkizler burcunun sola gitme isteğine direnmesi kolay olmayacak, ancak bu onların ahlaki tercih meselesi olacaktır.

Aile İkizler Eylül ayında çocukları tarafından sevinecekler. Bu aynı zamanda çocuk sahibi olmak için de uygun bir aydır.

Eylül ayının sonunda, burcun özgür temsilcileri kişisel yaşamlarını iyileştirme fırsatına sahip olacak ve işte - bir meslektaş, ortak veya patron karşılıklı sempatinin nesnesi haline gelebilir.

Sağlık. Eylül 2023'ün başında ev işleri İkizler için biraz yorucu olacak, bunların düşüncesi bile kendilerini daha kötü hissetmelerine neden olabilir. Bu faaliyetler burcun temsilcileri için dayanılmaz olacağından, diğer aile üyelerinden yemek pişirmelerini ve temizlik yapmalarını istemelidirler. Ayın ilk yarısında her şeyi bir kenara bırakıp sinir hücrelerinize iyi bakmanız, ay ortasında da sağlığınıza dikkat etmeniz İkizler burcu için temel öneridir. En ufak bir rahatsızlık hissederseniz bir doktora başvurmalısınız. Ayın sonunda boş zamanınızı eğitime ayırmalısınız.

YENGEÇ

mutlu-yengec.jpg

Eylül 2023 Yengeç burcu için zor bir dönem olacak. Bu ay Yengeç burcu çok fazla iletişim kuracak, hatta çok fazla, hatta daha önce sadece selamlaştıkları ve tek cümle alışverişinde bulundukları insanlarla bile. Skandallar da mümkündür. Etrafınızdaki insanlar, Yengeç'in yaşamı ve düşünceleriyle giderek daha fazla ilgilenmeye başlayacak - bilgiyi dozlamanız ve kendiniz hakkında dedikodu yapmak için nedenler vermemeniz gerekiyor.

Ayrıca Eylül ayında Yengeç burcunun işi zevkle birleştirmeyi öğrenmesi gerekiyor.

Yengeç burcu için uygun günler: 1, 5, 18, 23, 27 Eylül.

Yengeç burcu için olumsuz günler: 3, 7, 21, 29 Eylül.

Kariyer. Eylül 2023'te Yengeç'in işle ilgili her şeydeki hayatı bir dağ dere gibi kaynayacak ve tüm bunların sistemleştirilmesi gerekecek. Kanserin çok iletişim kurması, yazışması ve araması gerekecek, iş gezileri de mümkün. İş gezilerinde işi zevkle birleştirmek ve işin yanı sıra geziye çıkmak, alışverişe çıkmak, eski tanıdıklarla tanışmak kolay olacaktır.

Bu ay Yengeç burcu eğitim almak için harika bir fırsata sahip olacak. İşletme literatürünü okumalı, seminer ve konferanslara katılmalıdır. Kanser seyahatlerde evde olduğundan daha başarılı olacaktır.

Eylül sonu Yengeç burcuna bazı işlerin tamamlanmasını, uzun bir süreci, belki de bir denemeyi getirebilir. Uzun zamandır üzerine yük olan Yengeç'in omuzlarından ağır bir yük düşecek.

Para. Eylül 2023'teki Yengeç, ayın başında her şey o kadar düzgün olmasa bile mali durumun istikrara kavuşmasını umut edebilir.

Kişisel hayat. Eylül 2023'ün ilk yarısında Yengeç, sevdiği birine ve onun desteğine tamamen ve tamamen güvenebilecek. Ayın başında yeni ilişkilerin ortaya çıkması pek olası değil, ancak ortasında neşe ve yaratıcılık atmosferinin olduğu ilginç tanıdıklar kurulacak. Kanser ailesi için ayın ikinci yarısı tam bir uyum sağlayacak. Ayrıca şu anda, eğer daha önce gerginleşmişlerse, çocuklarla ilişkileri yeniden kurmak mümkün olacak.

Sağlık. Eylül ayının başında Yengeç'in canlılığı düşük olacak, bu nedenle çeşitli eğitim türlerini ertelemesi gerekiyor. Havuzda yüzmek, romantik bir banyo yapmak veya saunayı ziyaret etmek, burcun temsilcilerinin refahı üzerinde olumlu bir etkiye sahip olacaktır. Kanserin cilt veya saçla ilgili sorunları varsa, uzman bir uzmana başvurmaya değer ve bu en iyi şekilde ayın ortasında yapılır. Eylül ayının sonunda böbrekler savunmasız hale gelecektir, bu nedenle alkolden vazgeçmek, belinizi sıcak tutmak ve diyetinizi A vitamini açısından zengin yiyeceklerle çeşitlendirmek daha iyidir.

TERAZİ

mutlu-terazi.jpg

Eylül 2023 Terazi için oldukça kötü geçecek. Bu ayı özetlemek daha doğru. Terazi geçmişin eksiklikleri ve hatalarıyla yüzleşebilir. Engelleri aşmak çok fazla enerji ve zaman gerektirecektir. Bu kariyer ayından pek bir şey beklemeyin. Bu dönemi arzularınızı ve eylemlerinizi koordine etmek için kullanmak daha iyidir. Artan hassasiyet ve sezgi, kendi hayatınızın inceliklerini ve çevrenizdeki insanların eylemlerini kolayca anlamanıza olanak sağlayacaktır. İşaretlere, işaretlere ve rüyalara dikkat etmelisiniz. Eylül ayının sonunda Terazi burcu ev işlerini yaparken dikkatli olmalıdır.

Eski astrologlar, doğum gününden önceki ayın, güç birikiminin yanı sıra işleri düzene koyma ve plan yapma dönemi olduğuna inanıyorlardı. Şu anda yeni bir şeye başlamamak daha iyidir - eski şeylerle uğraşmak ve gelecekteki zaferlere yer açmak daha iyidir.

Terazi burcu için uygun günler: 1, 5, 6, 14, 18, 28 Eylül.

Terazi burcu için olumsuz günler: 3, 7, 13, 16, 17, 24, 25 Eylül.

Kariyer. Eylül 2023'te Terazi iş yerinde oldukça ilgi çekici bir durumla karşılaşabilir. Çalışma ritminde çatışmalar ve aksamalar mümkündür. Maksimum vicdan gösterilmelidir - Mars, korkunç kader darbeleri, kazalar ve trafik kazaları vaat eden Terazi burcuna girecek. Acil sorumluluklardan kaçma arzusu her türlü dedikoduya, yargılamaya ve soruşturmaya neden olabilir.

Eylül ayında Terazi dış etkilere maruz kalacak, gerçeklikten kopacak ve bilgiyi yetersiz algılayabilecek ve bu da bir tür iç kavgaya neden olabilecektir. Bu nedenle Terazi'nin bu ay bir seçim yapması özellikle önemli olacaktır.

Para. Libra için Eylül 2023'teki para harcamaları esas olarak dinlenme ve eğlence ile ilgili olacak. Eylül ayının üçüncü on gününde Terazi'nin ek kazançlar için iyi beklentileri olacak.

Kişisel hayat. Eylül 2023'te Terazi, kalbin tüm meselelerini güvenilir bir temele oturtmaya çalışmalıdır. Onlara aşık olan en önemli şey, sadece duygularda değil, eylemlerde de güç, temel olmalıdır. Sevdiğiniz kişinin Terazi'ye %100 güvenmesini sağlamaya çalışmak gerekiyor. Özellikle denize yapılacak ortak bir eğlence gezisi Terazi'ye pek çok keyifli an yaşatacaktır. Terazi aynı zamanda kendilerini, arzularını ve ihtiyaçlarını da unutmamaya çalışmalıdır. Ve Terazi'deki Mars, burcun temsilcilerinde başta cinsel olmak üzere birçok yoğun arzuya neden olacak. Terazi dostane iletişimden çok etkilenirse, onları yeterince ilgi görmemekle suçlamayı ihmal etmeyeceklerdir. Ve eğer bir şeye söz verdiler ve yerine getirmedilerse, o zaman kendilerini haklı çıkarmaları zor olacaktır. Terazi'ye oklar yağacak, çoğu zaman bir şeyle suçlanacaklar. Buna dikkat etmeli ve bu ay kendinize bu kadar sert davranılmasına izin vermemelisiniz. Barışçıl Terazi bile Eylül ayında kavgaya girebilir.

Sağlık. Eylül 2023'te yalnızlık Terazi'nin sağlığının güçlenmesine katkıda bulunacaktır. Terazi başarıyla meditasyona ve kendi kendine hipnoza başvurabilir. Yoga ve kendi enerjinizi yönetmenin diğer yolları iyi sonuçlar getirebilir. Bu nedenle bu ay dövüş sanatları yapmak ve eski halk tarifleri içeren kitaplara göz atmak uygun. Eylül ayında gözleriniz hassaslaşacak, bu nedenle bilgisayarda daha az zaman geçirmeye çalışmalısınız. Ayrıca gıda zehirlenmesi tehlikesi de vardır. Bu ay alkol tüketilmesi tavsiye edilmediği gibi çeşitli kimyasallara da dikkat etmelisiniz.

KOVA

mutlu-kova.jpg

Kova burcu için Eylül 2023 en başarılı dönem olmayacak. Ay retro tarzda geçecek: Kova burcunun eski işlere ve planlara dönmesi, eski tanıdıklarla tanışması ve belki de onlarla iş ilişkileri kurması gerekecek. Bu insanların şu anda Kova burcunun hayatında ortaya çıkması muhtemelen tesadüf değil - belki de destek sağlıyor ve hayatı aydınlatıyor gibi görünecekler. Bu nedenle Kova burcunun bu durumdan yararlanıp sevdiklerini, akrabalarını, iş veya evlilik partnerlerini geri vermekten çekinmesine gerek yoktur.

Eylül ayında Kova burcu risk almaya yatkın olacak ve sadece hayatını değiştirmeye değil, onu 180 derece döndürmeye de karar verecek.

Kova burcunun yerine getirilmemiş sözleri veya başka tür borçları varsa, Merkür'ün konumu size özellikle ayın ilk iki haftasında borcun ödemeye değer olduğunu hatırlatacaktır.

Eylül ayı, Kova burcu için finansal konularda mümkün olduğunca dikkatli olmaya çalışmanız ve araba kullanırken daha dikkatli olmanız gereken yoğun bir dönem olacak. Genel olarak sonbaharın ilk ayı seyahat için en uygun zaman değildir.

Kova burcunun nihayet eski ev sorunlarını ve küçük onarımları Eylül 2023'te halletmesi muhtemeldir. Ekipman arızalarıyla uğraşmak zorunda kalacak: bilgisayarlar, televizyonlar, dizüstü bilgisayarlar vb.

Kova burcu için uygun günler: 1, 5, 10, 13, 14, 18, 20, 24, 28 Eylül.

Kova burcu için olumsuz günler: 3, 9, 12, 15, 16, 23, 26, 30 Eylül.

Para. Eylül ayında Kova burcunun mali işleri ancak ay sonunda yükselişe geçecek. Kova bu ay harcamak yerine daha fazla tasarruf etmeyi başarırsa, gelecekte bu onun sermayesini artırmasına olanak tanıyacaktır.

Eylül ortası seyahat etmek, önemli belgeleri imzalamak, satın almalar ve ticaret yapmak için en kötü zamandır. 13-18 Eylül tarihlerinde daha dikkatli ve dikkatli olmanız gerekiyor.

Kişisel hayat. Eylül 2023'te Kova burcunun aile hayatında her şey yanardağ gibi olacak. Skandallardan kaçınmak zor olacak, bu yüzden işleri halletmeye hazırlıklı olmalısınız. Prensip olarak Kova burcunun her şeyi olduğu gibi kabul etmesi daha iyidir. Tarafta ilişkileri olan Kovalar özellikle dikkatli olmalıdır - gizli olan her şey ortaya çıkabilir ve diğer yarısı, yandaki aşk ilişkisini öğrenecektir.

Eylül ayının son on gününde Kova burcunun sevilen biriyle ilişkisi, bazen kavga noktasına kadar tutkulu olacağa benziyor. Kova burcunun faydalı olmaya çalışması gerekir çünkü ortak bir amaç veya hobi, sevilen biriyle ilişkileri güçlendirmeye yardımcı olacaktır.

Kova burcu da halka açık yerlerde ve çeşitli etkinliklerde yer almalı, dünyaya açılmaları onlar için çok uygun olacaktır.

Sağlık. Eylül 2023'ün ikinci yarısında kadın hastalıkları başta olmak üzere genitoüriner sistem hastalıklarının tedavisi için uygun bir dönem yaşanacak. Kova kadınlarına, kozmetik prosedürler için mükemmel zamanın yanı sıra, fitness ve şekil düzeltme de dahil olmak üzere güzelliğe ve mükemmelliğe giden yolda diğer adımları kaçırmamaları tavsiye edilir - Venüs lüks formlar yaratmaya yardımcı olacaktır. Ayrıca Eylül ayında endokrin hastalıklarının ve metabolik bozukluklarla ilişkili hastalıkların tedavisi uygundur.

Eylül 2023, aşağıdaki işaretler açısından nötr olacaktır:

KOÇ BURCU

mutlu-koc.jpg

Eylül 2023 Koç burcu için ortalama bir ay olacak. Ancak başarı her zaman kendi zayıflıklarını, tembelliklerini ve korkularını yenenlerin olur. Koç tüm bunları kendi içinde aşabilirse başarılı bir ay onu bekleyecektir.

Eylül ayında Koç'un özellikle ayın ikinci yarısında eski yanlış davranış kalıbını yıkması, yenisini yaratıp pekiştirmesi daha kolay olacaktır. Örneğin Eylül ayında ortaya konan sabah erken kalkıp koşmak gibi iyi alışkanlıklar, Koç'un sevilen zirvelere giden yolunu kısaltacaktır. Bu nedenle sonbaharın ilk ayı spor salonuna kaydolmak için en uygun zamandır.

Koç burcu için uygun günler: 11, 16, 21, 25, 29 Eylül.

Koç burcu için olumsuz günler: 4, 8, 13, 23 Eylül.

Kariyer. Koç burcunun Eylül 2023'te çok çalışması gerekecek. Aya net bir plan yazarak başlamalısınız, bu başarıya ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Eylül ayında anlaşmalarda aksamalar ve ortaklarla çatışmalar beklenmiyor. Ancak kişisel yaşamda, Mars Terazi'de olduğu için tüm bunlar olabilir ve bu nedenle ayın sonunda ilişkiler ters gidebilir. Ancak genel olarak iş ortaklarıyla çalışmak için dönem oldukça uygun. Mars Terazi'deyken her zaman bir anlaşmaya varabilirsiniz.

Koç, çalışmalarda da başarılı olacaktır. Kendisi gibi düşünen insanları bulabilecek ve kanaat önderi olabilecektir.

Para. Eylül 2023'ün ortasında, eğer Koç anlamsız davranırsa, daha sonra geri ödenmesi zor olacak büyük borçlara girme riskiyle karşı karşıya kalır. Bu nedenle şu anda bankalardan borç almamak veya kredi almamak daha iyidir.

Kişisel hayat. Eylül 2023'te yıldızlar Koç'a diğer yarısıyla sıcak bir ilişki vaat ediyor. Partner (veya partner), Koç'un deneyimleriyle daha fazla ilgilenmeye başlayacak ve iş ve hobilerle ilgili daha fazla soru soracaktır. Kendinizi tek heceli cevaplarla sınırlamamalısınız, ancak iç dünyanızı göstermek için sevdiğiniz kişiyi Koç'u çevreleyen şeylerle tanıştırmak daha iyidir. Yıldızlı ortam, Eylül ayında Koç'un her ikisi için de dayanılmaz hale gelen bir ilişkiyi en acısız şekilde koparmasına yardımcı olacak. Bu, özellikle ayın ikinci yarısında boşanma davası açmak için en iyi zamandır.

Eylül sonu Koç burcuna çok hızlı gelişecek romantik tanıdıkları getirecek. Büyük olasılıkla, yeni ilişki fiziksel çekime dayalı olacak, bu nedenle yıldızlar bu ilişki için büyük bir gelecek vaat etmiyor, çünkü Venüs ay başında geri harekette olacak ve daha sonra hala bir döngü içinde olacak.

Sağlık. Eylül ayında Koç kendini %80-90 oranında iyi hissedecek. Vücudunun savunması artacak ve bu dönemde hastalanma ihtimali sıfıra yakın olacaktır. Ancak ayın ortasında kronik bir hastalık kendini hatırlatabilir. Ay sonunda fiziksel aktiviteyi en aza indirmeli, daha çok dinlenmeye çalışmalı ve ayrıca havuza gitmelisiniz. Romantik veya rahatlatıcı banyoların Koç burcu üzerinde olumlu etkisi olacaktır.

ASLAN

mutlu-aslan.jpg

Eylül 2023, Leo için aşağı yukarı sorunsuz bir ay olacağa benziyor. Şu anda Leo, daha önce ulaşamadığı şeylerin çoğunu karşılayabilecek. Ancak "çok fazla"yı "çok fazla"dan ayıran tehlikeli çizgiyi aşarsa hayatı, özellikle mali açıdan mahvolabilir. Leo çok para harcayabilir ve sonra pişman olabilir, bu yüzden bu ay dikkatli olmak ve Eylül ayındaki hoşgörünün hoş karşılanmadığını hatırlamak daha iyidir. Arzularınızı dozlarda yerine getirmelisiniz, aksi takdirde Leo alabileceği hazzı alamayacaktır. Ve Venüs Jüpiter'in kare açısı fahiş hırslar yaratacak. Baştan çıkarıcı gezegen Kara Ay hala Aslan burcunda olacak ve aynı zamanda Leo'yu büyük satın almalar yapmaya veya tüm parayı emecek güzel kızlar tarafından baştan çıkmaya itecek.

Aslan burcu için uygun günler: 3, 7, 12, 26, 30 Eylül.

Aslan burcu için olumsuz günler: 5, 10, 24, 28 Eylül.

Kariyer. Eylül 2023'te Leo için harika fırsatlar açılacak. Mali durumunu iyileştirebilecek, kariyer basamaklarını tırmanabilecek ve işini yeni boyutlara taşıyabilecek. Taşınır mülkünüzü satmak için harika bir zaman. Ticaretle uğraşan Aslanlar için de işler kötüye gidecek. Büyük bir sürpriz, daha önce kaybedilen değerli bir eşyanın veya kağıdın iadesi olabilir.

Ayın ortasında Aslan, kendisi için genellikle zor olan günlük rutin işlerle kolaylıkla başa çıkacaktır.

Ayın ikinci yarısında yıldızlar ortaklarla anlaşmazlıkları kışkırtacak, hatta anlaşmaları bozmak bile mümkün, bu nedenle Leo'nun daha incelikli, ölçülü ve sabırlı olması gerekiyor. Leo dirençle karşılaşır ve yırtıp atmaya başlarsa başı belaya girebilir.

Eylül ayının son haftası iletişimle işaretlenecek. Bu dönemde yeni ilişkiler kurmak, deneyim paylaşımı ve iş gezileri Aslan burcuna uygun olacaktır.

Para. Eylül 2023'te para Leo'ya kolaylıkla gelecek ve onu da aynı kolaylıkla terk edecek. Paranın gel-giti o kadar etkileyici olabilir ki Leo iflas bile edebilir. Daha akıllı olmalı ve anlık kaprisleri değil, geleceği düşünmelisiniz.

Kişisel hayat. Eylül ayında Venüs hala Aslan burcunda olacak, bu nedenle burcun temsilcileri aşk ve romantizme dalmış olacak. Aşkı arayan Aslanlar bu dönemde onu mutlaka bulacaktır. Ancak aynı zamanda özellikle güzel kadınlara karşı fazla güvenmemeli ve saf olmamalıdır. Yeni bir tanıdık (veya tanıdık) söylediklerini dikkatlice dinlemelisiniz ve kelimelerde pek çok çelişki varsa, hatta zararsız olsa bile dikkatli olmalısınız, aksi takdirde Leo büyük miktarlarda para için aldatılabilir.

Ayın ortasında, Aslan ailesinin bulutsuz gökyüzünde bir fırtına bulutu görünebilir - ilişkilerde bir kopma tehdidi. Leo bir partnerin (veya partnerin) özgürlüğünü sınırlamamalı, kişisel zamanlarını kendi takdirine göre yönetmelerine izin verilmelidir, aksi takdirde skandallar ve kıskançlık mümkündür. İkinci yarıda keskin köşelerden kaçınmaya çalışmalı ve hoş olmayan konuşmalar başlatmamalısınız.

Sağlık. Eylül ayının başında endokrin sistemin kronik hastalıkları tedaviye iyi yanıt verecektir. Aynı zamanda eski rejimleri bırakıp yeni tedavi yöntemlerini denemeye değer. Ayın ortasında Aslan burcunda yorgunluk, uyuşukluk ve kas güçsüzlüğü yaşanacaktır. Sağlığınızı iyileştirmek için diyetinizi çeşitlendirmeli, daha fazla protein, elma ve kuru meyve yemelisiniz. Ay sonunda sertleşme ve diğer sağlık prosedürleri olumlu olacaktır. Leo herhangi bir depresif düşünceye sahipse, bir psikoloğa danışmak daha iyidir, arkadaşlarla iletişim de yardımcı olacaktır.

BAŞAK

mutlu-basak.jpg

Başak burcu için Eylül 2023, aşağı yukarı yumuşak ve sakin bir dönem olacak, hatta özellikle bu burcu yöneten Merkür'ün ileri hareket ettiği ayın ikinci yarısında olumlu bir dönem olacak. Sağlam toprak burcu Başak, Eylül ayında esnek olma ihtiyacıyla karşı karşıya kalacak. Başak burcunun incelikli uzlaşma sanatını öğrenmesi gerekecek - uzlaşma olmadan hiçbir şey başarılamaz. Bu dönemde yıldızlar, burcun temsilcilerine, hem karakterleri hakkında bilgi sahibi olmalarının hem de hızlı düşünme yeteneklerinin başa çıkmalarına yardımcı olacak pek çok sürpriz sunacak.

Başak burcu için uygun günler: 3, 7, 17, 19, 26, 30 Eylül.

Başak burcu için olumsuz günler: 12, 13, 14 Eylül.

Kariyer. Gerileyen Merkür sayesinde Başak'ın her zamanki açık sözlülüğü ve uzlaşmaz doğası hipertrofik biçimlere bürünecek. 15 Eylül'e kadar Başak her türlü diplomasiyi unutacak. Bu nedenle biriyle tartışmadan önce dikkatlice düşünmelisiniz. Ayın ilk iki haftasında üstlerinizle iletişimden kaçınmaya çalışmalı ve hiçbir durumda maaş artışı talep etmemelisiniz. Başak burcuna önceki ayın parası hâlâ ödenmemişse, bunu doğal olarak kabul etmelidir - her şey daha sonra ödenecektir. Aksi takdirde Başak burcunun açıklamaları işten çıkarılma dahil yanlış sonuçlara yol açabilir.

Başak ancak 15 Eylül'den sonra herhangi bir durumu dengeleme, sözlerinin gücü ile onları telaffuz etme ihtiyacını ilişkilendirme fırsatını elde edecek. Statik Merkür döneminin sona ermesinden sonra - 18-19 Eylül - bu tür fırsatlar daha da artacak. Yani Başak, üstleriyle bir şeyi tartışmak istiyorsa bunu 18-19 Eylül'den sonra yapmak daha iyidir.

Ayın ikinci yarısında, özgür bir işte faaliyet gösteren Başak burcunun, önceden belirlenen bir hedefe ulaşmak için tüm kaynakları kullanması mantıklıdır. Güçlü bir iradeyle desteklenen nüfuz edici yetenekler avantajlı konumlara yol açabilir.

Para. Eylül 2023'te Başak burcu hızlı ve spontan kazançlarla ilgili teklifleri kabul etmemelidir. Ayrıca borç vermemelisiniz çünkü parayı iade etmenin sorun yaratma olasılığı yüksektir.

Kişisel hayat. Eylül 2023'ün ikinci yarısında Başak'ın bir kafeye veya sinemaya gitme daveti alma olasılığı artacak, reddetmemelisiniz. Bu dönemde, bu işaretin temsilcileri özellikle karşı cins için çekici olacaktır.

Ayın ilk iki haftasında Başak burcunun daha önce ilişki içinde olduğu kişilerle bağların yeniden kurulması olumludur.

Eylül ayında evli Başaklar, günlük sorunları çözme ve aileyi güçlendirmeyle ilgili sıkıntılar yaşayacak.

Ayrıca Eylül ayı yeni bir yere taşınmak için uygun bir zamandır. Yani Başak, sevgilisiyle aynı çatı altında yaşamanın değip değmeyeceğinden şüphe duyuyorsa, nihayet birlikte yaşamanın zamanı gelmiş demektir.

Sağlık. Eylül 2023'te Başak burcunun güçlerini uyku sorunu yaşanmayacak şekilde dağıtması gerekiyor. Akşamları aromaterapi seansları düzenlemeniz ve sakin müzik dinlemeniz gerekiyor. Ayın başında karaciğer fonksiyonlarında bozulmalar olasıdır, bu nedenle baharatlı ve yağlı yiyeceklerden ve alkollü içeceklerden uzak durmanız gerekir. Diyet yapmak daha iyidir çünkü diğer şeylerin yanı sıra bu, fazla kilolardan kurtulmak için de iyi bir aydır. Ayrıca her gün fiziksel egzersiz yapmanız gerekir.

BALIK

mutlu-balik.jpg

Balık burcu, Eylül 2023'te nispeten sorunsuz bir dönem yaşayacak. Balık için sonbahar aksiyon tarzında başlayacak, Eylül ayı çok dinamik olacağından burcun temsilcileri kesinlikle sıkılmayacak. Balık burcunun yalnız kalmaması önemlidir, bir arada olmaları gerekir. Görünüşe özellikle dikkat edilmelidir: Zevkle giyinme ve onurlu davranma yeteneği, özellikle bu ay her zaman çok takdir edilecektir. Balık gardırobunu yenilemek, görünümünde bazı ayarlamalar yapmak ve tatile çıkmak istiyorsa bu doğru zaman olacaktır. Tatilinizin güzel geçmesi ve sağlığınıza zarar vermemesi için işi keyifle birleştirmeye çalışmalısınız.

Güneş'in konumu Balık burcuna aşırı duygusal olmamayı tavsiye eder çünkü bu durum yakın çevresini olumsuz etkileyebilir. Bu ay Balık çok çelişkili olacak - ya sadakatin kendisi ya da saatli bomba.

Balık burcu için uygun günler: 4, 11, 12, 16, 27 Eylül.

Balık burcu için olumsuz günler: 1, 6, 9, 20, 23, 30 Eylül.

Kariyer. Eylül 2023'te Balık burcunun işe daha fazla odaklanmaya çalışması ve aynı anda bir düzine küçük şeyin dikkatini dağıtmaması gerekiyor. Bir ama temel görevi üstlenmek ve bunu herkesin üretkenliğine ikna olacağı şekilde yapmak daha iyidir.

Eylül ayında iş konularında gerçek başarılar ve olaylar beklememelisiniz, çünkü sonbaharın ilk yarısı bir tür sıçrama tahtası olan Balık burcu için bir hazırlık aşaması olacak. Ve Satürn, etkisiyle Balık burcunun hırslarını dizginlemeye devam edecek. Resmi meseleler nedeniyle kişisel planlarınızı değiştirmek ve çıkarlarınızı ihlal etmek zorunda kalmanız muhtemeldir, bu da duygusal bir çöküntüye neden olabilir.

Kişisel hayat. 2023 Eylül ayının ilk yarısında Balık burcunun değişimlerle dolu ilişkileri olacak. Önemli olan enerjiyi barışçıl bir yöne yönlendirmektir. Samimi yaşamdaki uyum, duygusal alanda uyumun kurulmasına yardımcı olacaktır.

Ayın ikinci yarısında Balık burcunun aşka hazırlanması gerekir ki bildiğiniz gibi asla çok fazla olmaz ama bu dönemde inanılmaz derecede canlı duygular yaşanacaktır. Sevilen biriyle ilişkiler oldukça nazik, dokunaklı olacak ve belki de daha yüksek bir enerji düzlemine geçecektir.

Eylül ayında Balık burcunun arka tarafını güçlendirmek için iyi bir fırsatı olacak. Yıldızlar tadilat, ev tadilatı ve ev alışverişi yapılmasını tavsiye ediyor. Sonuç olarak aile ilişkileri gelişebilir.

Sağlık. Eylül 2023 Balık burcu için sağlık açısından oldukça sorunlu bir ay olacak. Şu anda zihinsel bozukluklar mümkündür. Balık burcunun duygusal ve zihinsel durumu bozulursa bir psikologla iletişime geçmek önemlidir. Aynı zamanda böbreklere de zarar verebilir, bu nedenle Eylül ayında alkol kabul edilemez. Ayrıca bu ay Balık burcu aşırı kilolardan hızla kurtulabileceğinden diyet yapmakta fayda var.

Şanslı Eylül 2023:


BOĞA BURCU

mutlu-boga.jpg

Boğa burcu için Eylül 2023, kalın “artı” işaretinin altından geçecek. Ay eğlence için uygun olacak. Bu nedenle denize, dağlara ve romantik aşk coşkularına gidebilirsiniz. Ancak mavi helikopterde bir büyücü beklememelisini.Boğa burcunun kendisi Eylül ayında böyle bir büyücü olabilecektir. Arkadaşlarla buluşmak, lezzetli yemekler, dağlarda yürüyüş yapmak, sinemaya gitmek, festivallere ve diğer kalabalık etkinliklere katılmak Boğa burcu için keyif verici olacaktır. Kısacası bu ay Boğa burcunun kendi zevki için yaşaması ve kafayı bulması gerekiyor.

Boğa burcu için uygun tarihler: 1, 5, 9, 24, 28 Eylül.

Boğa burcu için olumsuz tarihler: 3, 11, 26, 30 Eylül.

Kariyer. Eylül 2023, Boğa burcunun kariyeri ve yaratıcılığı için harika bir dönem olacak. Boğa burcunun faaliyetleri görsel sanatlar, yazarlık, bestecilik, müzik, oyunculuk ile ilgili ise inanılmaz verimli bir dönem onu ​​beklemektedir.

Her halükarda bu ay Boğa burcunun çok rağbet göreceği bir aydır, bu nedenle yeni reklamlar verebilir, reklam kampanyası yürütebilir. Eylül ayında yıldızlar, risk almayı seven, yarışmalara ve yarışmalara katılmaya karar verenler için uygun olacak. Şans Boğa burcundan yana olacak.

Bu ay Boğa için yaratıcılık çok önemli olacak, bu nedenle eski sorunları çözmenin yeni yöntemleri özellikle BT uzmanları için harika olacak.

Kişisel hayat. Eylül 2023'ün başında yıldızlı ortam, özellikle iş arkadaşlarıyla, iş arkadaşlarıyla, iş yerinde ilişkilerin ortaya çıkmasına katkıda bulunacak, yani ofis aşkları mümkün. Büyük olasılıkla, Boğa'nın kendisi tarafından başlatılmayacaklar - çalışanlardan biri ve hatta patron ona ilgi belirtileri göstermeye başlayacak. Boğa bir kişiden hoşlanıyorsa, kesinlikle ona bir şans vermeli ve bir randevuya çıkmalıdır , büyük olasılıkla bir iş arkadaşı Boğa'nın kaderi olacaktır.

Ay ortasında yıldızlar Boğa çiftinde ilişkilerin kurulmasına yardımcı olacak. . Ayrıca her zaman bir uzlaşma bulabilecek ve bir anlaşmaya varabilecektir.

Eylül ayının ikinci yarısı, uzun ve mutlu olacak, aynı zamanda maddi refahı da getirecek bir evliliğe girmek için iyi bir zamandır.

Boğa burcunun güzel konuşması akıllı ve ilginç insanları mıknatıs haline getirecek. Boğa her şeyi kolaylıkla hatırlayabilecektir. Bu, yabancı dil öğrenmek için iyi bir zamandır. Her halükarda Boğa, hayatında daha önce hiç olmadığı kadar çok zihinsel ve yaratıcı çalışma yapacağı için büyük miktarda bilgiyi hatırlayabilecektir.

Sağlık. Eylül 2023'ün başında Boğa, özellikle Venüs'ün artık geri harekette olmayacağı 5'ten sonra güzellik alanına dikkat etmelidir. Şu anda gerçekleştirilen herhangi bir kozmetik işlem sizi mükemmel bir sonuçla memnun edecek ve Boğa burcunun psikolojik durumunu olumlu yönde etkileyecektir. Boğa her sabah jimnastik veya koşuyla başlayabilir - Eylül bunun için çok uygun olacaktır. Yatmadan önce yürüyüş yapmanız da tavsiye edilir. Çeşitli güzelliklerin aşırı tüketimi sindirim sistemini ve cildi olumsuz yönde etkileyebilir. Bu nedenle neşelenmenin başka bir yolunu bulmak daha iyidir: dinamik müzik dinleyin, komedi izleyin, hobilere zaman ayırın. Evet, tatlıları sınırlı miktarlarda yemek daha iyidir, aksi takdirde büyük ölçüde kilo alma riski vardır.

AKREP

mutlu-akrep.jpg

Akrep için Eylül 2023, alışılmadıklığı ve yeniliğiyle sizi şaşırtacak oldukça uygun bir dönem olacağa benziyor. Kaderin sunduğu fırsatlardan tam olarak yararlanmaya çalışmalısınız. Başkalarıyla iyi ilişkiler sürdürmeniz, onların desteğini almanız ve yeni arkadaşlar ve tanıdıklar edinmeniz tavsiye edilir. Akrep bu ay iyi bir sezgiye sahip olacak ve size kime güvenilip kime güvenilmemesi gerektiğini söyleyecektir. Bir yandan nesneleri Akrep'in kendisi olacak dedikodu ve entrikalarla karşılaşma olasılığı yüksek olacak, diğer yandan kötü niyetli kişilerin tüm kirli numaralarını görebilecek ve önde olabilecektir.

Eylül ayında Akrep'in yakın arkadaşlarından birinin işlerine katılmak zorunda kalması mümkündür. Aile ve arkadaşlığın çıkarlarını birleştirmek için diplomatik becerilerinizi çağırmanız faydalı olacaktır.

Akrep için en başarılı zaman Eylül ortasıdır. Şu anda maksimum yaratıcılığa ihtiyaç var. Akrep hayatını dönüştürmeye çalışıyorsa, bu onun en güzel saatidir. Bu aynı zamanda tatil yapmak için de harika bir zamandır. Merkür'ün konumu yeni yerleri keşfetmeye uygun olacaktır. Uzun zaman önce belirlenen rotada durmanıza gerek yok - yeni bir tane seçmeniz gerekiyor.

Akrep burcu için uygun günler: 3, 4, 7, 16, 17, 18, 21 Eylül.

Akrep burcunun olumsuz günleri: 5, 9, 15, 19, 26 Eylül.

Kariyer. Kariyer açısından Eylül 2023'ün başlangıcı, Akrep'in planlarının ve arzularının gerçekte yapmanız gerekenlerden büyük ölçüde sapabileceği istikrarsız bir dönem olacaktır. Akrep sabırlı olursa sonunda kazanır. İş bağlarını koparmamalı ve meslektaşlarınızla çatışmamalısınız. En uygun dönem eylül ortası ve ikinci yarısıdır. Akrep şu anda iş ve faaliyetlerle ilgili herhangi bir teklif alırsa, o zaman güvenle kabul edebilirsiniz - süreç iyi ilerleyecektir. Şu anda takımdaki psikolojik iklim iyileşecek ve yönetimden de anlayış gelecektir. Akrep her durumu kolaylıkla kendi lehine çevirebilir. Mesleki statünüzü güçlendirmek için mevcut koşulları kullanmaya çalışmalısınız.

Akrep için Eylül ayı, yeni faydalı tanıdıklar açısından zengin olacak. Konut sorunlarını çözme, onarım ve yeniden geliştirme maliyetleri olacaktır. Tüm bunlara ayın başında başlamak özellikle uygundur.

Kişisel hayat. Eylül 2023'teki Akrep ailesi çocuklarından çok memnun olacak, böylece müzik veya kulübe verilen önemli bir bölüme kaydolabilecekler - bu sayede çocuk daha sonra hayatta kendi yolunu çizebilecek. Bu ay Akrep aile ilişkilerini normalleştirebilir. Eğer diğer yarısından ayrı yaşıyorsa artık tekrar onun yanına taşınabilir.

Ayrıca Akrep'in diğer yarısında kıskançlık patlamaları ve yeterince ilgi görmediği için suçlamalar olabilir.

Sağlık. Eylül 2023'ün son on günü kozmetik ve yaşlanma karşıtı işlemlere ayrılabilir. Uzun süre ayakta kalmak ve dengesiz beslenme Akrep burcunun damar sistemiyle ilgili hastalıkların kötüleşmesine neden olabilir. Eylül ayının ilk yarısında karaciğere aşırı yüklenmemelisiniz: taze otlar, meyveler ve sebzeleri tercih ederek tüketilen yağ miktarını sınırlandırmalısınız. Genel olarak Akrep bu ay vejetaryen olabilir. Bu ayın vücudu toksinlerden arındırmaya yönelik prosedürlere adanması tavsiye edilir.

YAY BURCU

mutlu-yay.jpg

Eylül 2023'te Yay burcunu başarılı bir dönem bekliyor. Bu ay Yay burcu, ilişkilerin romantizminin ve şehvetinin tadını çıkarmak için yıldızların uygun dizilişinden yararlanmalıdır. Yeni tanıdıklar, samimi ilişkiler, bir yabancıyla aşk onu bekliyor. Bu ay Yay, sevdiği biriyle mümkün olduğunca fazla zaman geçirmeye çalışmalı, ona zevk vermeli çünkü Yay burcu, burcun en romantik burcudur.

Eylül, Yay burcunun seyahat etmesi için harika bir zamandır, romantik bir tanışmanın mümkün olduğu ve bu bir yaşam şansı haline gelebilir. Bu ay Yay burcu bir gezide evlenme teklifi alabilir.

Yay burcunun Eylül 2023'teki faaliyetlerine inişler ve çıkışlar, parlak fikirler ve başarılı anlaşmaların yanı sıra birdenbire beklenmedik başarısızlıklar eşlik edebilir. Sonuç peşinde koşan Yay, sağlıklarını riske atma eğiliminde olacaktır, ancak risk haklı olabilir. Öte yandan Yay burcunun izlenim değişikliğine ve sevdiklerinin sevgisine ihtiyacı olacak. Yay burcu aile üyelerine iyi bakıyorsa bu ay büyük şans yakalayabilir, zorluklar ve sorunlar onu terk edebilir.

Yay burcu için uygun günler: 4, 8, 12, 18, 20, 26 Eylül.

Yay burcu için olumsuz günler: 1, 3, 5, 11, 17, 24 Eylül.

Para. Mali açıdan Eylül 2023 Yay burcu için oldukça başarılı geçecek. Şu anda hayatta birçok şeyi riske atabilir. Özellikle ayın ikinci yarısında Yay burcunun uzun zamandır hazırlandığı başarılı projeler ve işlemler yaşanacak.

Kariyer. Yay, Eylül ayında öfkeyle çalışmaya başlayacak. Ancak işi olabildiğince çabuk bitirme arzusuyla kendini aşırı yorma ve sinir krizi geçirme riskiyle karşı karşıya kalır. Eylül ayında Yay burcuna önerebileceğimiz şeylerden biri de sinirlerine dikkat etmesidir.

16 Eylül'de Yay'ın biraz nefes alması, takım için çalışması ve üç çeyrekteki faaliyetlerin ön sonuçlarını özetlemesi gerekecek. Yay, ayın ikinci yarısında, tüm yazdan daha fazla, çok şey başarabilir.

Kişisel hayat. Eylül 2023'ün ilk yarısında Yay burcu parlak ve güçlü duygular yaşayacak. Güç ve umutla dolu olacak. Diğer yarısına ateş verecek. Aşk Tanrısının oku henüz Yay burcuna dokunmadıysa, bu Eylül ayında gerçekleşecek.

Uzaktayken evde bıraktığı sevdiklerini unutmaması, periyodik olarak kendini güncellemesi ve onlara hediye almayı unutmaması Yay burcu için önemlidir.

Şans Yay burcuna güler ve ona yurt dışında bir yerde büyük bir aşk tanığı verecektir.

Sağlık. Eylül 2023'te Yay burcunda sinirlerle ilgili sorunların yanı sıra solunum sistemiyle ilgili sorunlar da yaşanabilir. Sigara içmek onun için özellikle sakıncalıdır. Spor yapmak ve kötü alışkanlıklardan kurtulmak daha iyidir. Yay burcunda sinir krizleri nedeniyle ruhsal bozukluklar da yaşanabilir.

OĞLAK

mutlu-oglak.jpg

Eylül 2023 Oğlak burcu için oldukça güzel bir ay olacak. Eylül ayında Oğlak burcunun yoğun faaliyeti çok fazla dedikoduya neden olacak, ancak bu tür önemsiz şeyleri fark etmeyecek çünkü bu ay çok proaktif ve şanslı olacak. Oğlak burcunun kötü niyetli kişileri ayıklamayı başardıktan sonra şirkette harekete geçmesi gerekiyor. Oğlak burcu için eylül ayı sıcak haberler, faydalı bilgiler, keyifli toplantılar ve tanışmalarla dolu geçecek. Oğlak burcu pazarlık yapmayı, seyahate çıkmayı veya ek eğitim almaya başlamayı planlıyorsa, tüm bunların bu ay yapılması gerekecek. Oğlak burcunun “insan kendi mutluluğunun mimarıdır” ilkesiyle hareket etmesi gerekir, böylece hem kişisel hem de resmi işlerinde mükemmel sonuçlar elde edebilecektir.

Satürn'ün konumuna bakılırsa Eylül ayının ikinci yarısı Oğlak burcunun uzun süredir hayalini kurduğu hayalleri ve planları gerçekleştirmesine olanak tanıyacak. Bununla birlikte, bu seferin bir anlamda Oğlak burcu için kader niteliğinde olacağı akılda tutulmalıdır - Oğlak ne ekerse onu biçer.

Oğlak burcu için uygun günler: 5, 8, 11, 12, 17, 22, 26 Eylül.

Oğlak burcu için olumsuz günler: 1, 3, 9, 13, 15, 23, 30 Eylül.

Para. Eylül 2023'teki Oğlak burcu, iş ortakları açısından daha dikkatli olmalı - sizi hayal kırıklığına uğratabilirler. Büyük hatalar yapmazsanız Oğlak burcunun cüzdanı aynı ağırlığa sahip olacaktır, bu nedenle büyük gelirler ve tasarruflar beklememelisiniz. Ayın ikinci yarısında Oğlak burcu meyvelerini alacak, ilk yarısında ise kayıplar daha fazla olacak. Oğlak'ın güvendiği fonları alacak, ancak istediğinden pek fazlasını alacak. Acil maliyetler daha büyük ölçüde ekonomik işlerle ilişkilendirilecektir. Ayrıca Oğlak burcundan birileri kredi isteyecek ama sonrasında özellikle ayın ilk iki haftasında geri vermeyebilirler.

Kişisel hayat. Eylül 2023'te Oğlak burcu sevdiği birini dinlemelidir. Canlı izlenimler istiyorsanız, inisiyatif almak, deneyler yapmak önemlidir; bu, duyularınızı tazelemenize ve yeni izlenimler edinmenize yardımcı olacaktır.

Eylül ayının sonunda Oğlak burcu için tüm aile ve günlük sorunlar "artı" işaretiyle çözülecek, böylece aile hayatı da dahil her şey istikrara kavuşacak ve tüm anlaşmazlıklar ortadan kalkacak.


Eylül ayında Oğlak burcundaki akrabalarla ilişkiler uyumlu ve sakin olacak. Oğlak burcunun vereceği kararlardan ailedeki herkes mutlu olacaktır.

Sağlık. Oğlak burcu Eylül 2023'te güç dolu olacak ama yine de vücudu güçlendirmek faydalı olacaktır. Tedavi programları özellikle karaciğer için faydalı olacaktır. Cilt tedavileri de oldukça etkili olacaktır. Fitness ve su sporları için harika bir zaman. Konyak damar sistemi için faydalı olacaktır, ancak ölçülü olacaktır. Oğlak burcunun karaciğer ve mide-bağırsak sistemi ile ilgili sorunları varsa daha dikkatli ve dikkatli olmalısınız, aksi takdirde komplikasyonlar mümkündür. Oğlak burcu düzenli yemek yemeli, bu ay diyetler ona göre değil.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15
açık
Günün Anketi Tümü
Ali Koç mu? Aziz Yıldırım mı?
Ali Koç mu? Aziz Yıldırım mı?
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:54
Öğle 13:06
İkindi 16:57
Akşam 20:09
Yatsı 21:41
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Galatasaray 34 93
2. Fenerbahçe 34 89
3. Trabzonspor 34 58
4. Başakşehir 34 52
5. Beşiktaş 34 51
6. Kasımpasa 34 49
7. Rizespor 34 49
8. Alanyaspor 34 48
9. Sivasspor 34 48
10. Antalyaspor 34 45
11. A.Demirspor 34 41
12. Kayserispor 34 40
13. Samsunspor 34 39
14. Ankaragücü 34 38
15. Karagümrük 34 36
16. Konyaspor 34 36
17. Gaziantep FK 34 34
18. Hatayspor 34 33
19. Pendikspor 34 30
20. İstanbulspor 34 16
Takımlar O P
1. Eyüpspor 32 72
2. Göztepe 32 66
3. Sakaryaspor 32 57
4. Kocaelispor 32 55
5. Ahlatçı Çorum FK 32 55
6. Bodrumspor 32 53
7. Boluspor 32 50
8. Bandırmaspor 32 47
9. Gençlerbirliği 32 47
10. Erzurumspor 32 44
11. Keçiörengücü 32 39
12. Manisa FK 32 37
13. Ümraniye 32 37
14. Şanlıurfaspor 32 34
15. Tuzlaspor 32 34
16. Adanaspor 32 33
17. Altay 32 15
18. Giresunspor 32 7
Takımlar O P
1. Arsenal 35 80
2. M.City 34 79
3. Liverpool 35 75
4. Aston Villa 35 67
5. Tottenham 33 60
6. M. United 34 54
7. Newcastle 34 53
8. West Ham United 35 49
9. Chelsea 33 48
10. Bournemouth 35 48
11. Wolves 35 46
12. Brighton 34 44
13. Fulham 35 43
14. Crystal Palace 35 40
15. Everton 35 36
16. Brentford 35 35
17. Nottingham Forest 35 26
18. Luton Town 35 25
19. Burnley 35 24
20. Sheffield United 35 16
Takımlar O P
1. Real Madrid 33 84
2. Barcelona 33 73
3. Girona 33 71
4. Atletico Madrid 33 64
5. Athletic Bilbao 33 58
6. Real Sociedad 33 51
7. Real Betis 33 49
8. Valencia 33 47
9. Villarreal 33 45
10. Getafe 33 43
11. Osasuna 33 39
12. Deportivo Alaves 33 38
13. Sevilla 33 38
14. Las Palmas 33 37
15. Rayo Vallecano 33 34
16. Mallorca 33 32
17. Celta Vigo 33 31
18. Cadiz 33 26
19. Granada 33 21
20. Almeria 33 14