Haftalık burç yorumları...

Dr. Şenay Devi'den haftalık burç yorumları…

Astroloji 10.02.2023, 10:52
Haftalık burç yorumları...

Koç

Bu haftanın başlarında, maceracı benliğinizin tüm kişisel etkileşimlerinizde parlamasına izin verin. Sevgililer Günü'nde, Ay'ın Koç burcundaki Jüpiter'le yaptığı üçgen açı seyahati ve vahşi maceraları teşvik eder - kesinlikle unutulmaması gereken bir gün! Ancak ertesi gün Venüs- Neptün kavuşumu kişisel sınırlarla ilgili sorunlara yol açabilir. Yalnızca duymak istediklerinizi duymak yerine, gerçekten bir eş veya arkadaşınızı dinlediğinizden emin olun. Cumartesi günü Güneş doğum haritanızın en ruhani bölgesine girerken, kendinizi normalden daha az sosyal hissedecek ve değerli zamanınızı yalnız geçirmek için daha istekli olacaksınız. Bu, günlük bir meditasyon uygulamasına veya belki de manevi bir günlüğe başlamak için ideal bir gün olacaktır.

Boğa

Bu haftanın başlarında, özellikle salı günü - Sevgililer Günü - Jüpiter'le ay üçgeninin uyanıp sevgilinizle olan karmik bağınızı derinleştirdiği aşk hayatınızı çevreleyen pek çok karmik maneviyat var.

Ertesi gün yöneticiniz Venüs, doğum haritanızın en sosyal bölgesinde Neptün ile kavuşuyor. Bekarsanız - hatta değilseniz bile! - bu, "sadece" bir arkadaş olan birine karşı kafa karıştırıcı duygulara işaret edebilir.

Hafta sonu, Güneş burç değiştirdiğinde ve aynı zamanda doğum haritanızın arkadaşlık bölgesine girdiğinde daha parlak bir not var. Cumartesi, yeni arkadaşlar edinmek veya yeni bir kulübe katılmak için çok iyi bir zaman olabilir.

İkizler

Bu Sevgililer Günü, karşıt burcunuzdaki Ay tarafından yönetiliyor, bu da onu ekstra ateşli ve tutkulu yapıyor, özellikle Ay İkizler'de Mars'a karşıt açı yaptığı için. Jüpiter ile ay üçgeni, bekarsanız ve bakıyorsanız, bir arkadaşlığın aşka dönüşeceğini de ima ediyor!

Çarşamba, muhtemelen potansiyel kariyer gelişimi şeklinde finansal fırsatlar getirir - ancak Venüs ile Neptün kavuşumu haritanızın en üstündeyken, her şey göründüğü gibi olmayabilir.

Önemli kariyer kararlarını, Güneş'in grafiğinizin en üstüne çıktığı Cumartesi gününe kadar erteleyin. Durum o zaman daha net olacak ve Güneş'in sıcaklığı tarafından yönlendirilecek, parlak seçimler yapabilirsiniz.

Yengeç

Salı günü Sevgililer Günü olabilir, ancak bu hafta işle çok daha fazla ilgileniyorsunuz. Bir iş arıyorsanız veya terfi almaya çalışıyorsanız, Salı günü Jüpiter'le olan ay üçgeni çok olumlu. Bununla birlikte, ayın Mars'a muhalefeti küçük beyaz yalanları desteklemediğinden, işverenlere karşı tamamen dürüst olun.

Çarşamba günü, seyahat muhtemelen eğlenceli olacak - ama aynı zamanda haritanızın bu alanında Venüs puslu Neptün ile kavuştuğu için potansiyel olarak kaotik olacak. Gününüzden en iyi şekilde yararlanmak için akışa uyun ve her şeyi kontrol etmeye çalışmayın.

Cumartesi günü Güneş burç değiştirdiğinde, sizi büyüleyen bir konuda bir kursa veya atölye çalışmasına kaydolun. Bu etki, eğitimi ve yaşam boyu öğrenmeyi teşvik eder - öyleyse devam edin, zihninizi genişletin!

Aslan

Aşıksanız, bu yıl Sevgililer Günü'nün tadını çıkaracaksınız ateşli bir ay etkisi sizi romantizmde sınırları zorlamaya ve büyük jestler yapmaya teşvik ediyor.

Ancak ertesi gün Venüs, haritanızın derinlik psikolojisi alanında Neptün'le birleşerek güdülerinizle ilgili bazı zor sorular soruyor. Gerçekte kim olduğunuz konusunda kafanız karıştığı için, bu etki sırasında kendi kendini analiz etmek zor olabilir.

Bu oldukça rahatsız edici hava, hafta sonu yaklaştıkça kaybolacak. Cumartesi günü Güneş'in burç değiştirmesiyle, kendinizi daha güçlü ve becerikli hissetmeye başlayacaksınız. Bu, güveniniz ve benlik saygınız üzerinde çalışmak için çok iyi bir zaman olacaktır.

Başak

Sizin için bu yıl Sevgililer Günü tamamen ev ve aileyle ilgili. Salı günü Jüpiter'le olan ay üçgeni, tamamen affetmekle ilgili olduğu için aile ilişkilerinizi düzeltmeye çalışıyorsanız son derece olumlu. Ancak ertesi gün, Venüs karşıt burcunuzdaki rüya gibi Neptün ile kavuştuğu için, kesinlikle romantizm havada. Bu büyülü, peri masalı bir etkidir, bu yüzden sürerken tadını çıkarın ve bol bol anı biriktirin!

Bekarsanız, tüm yıl boyunca yapabileceğiniz en iyi flört fırsatlarından biri için Cumartesi günü Güneş'in karşı burcunuza gelişine bakın. Güneş her türlü kişilerarası ilişkiye sevgi, ışık ve sıcaklık getirirken, özel biri de kanatlarda bekliyor olabilir.

Terazi

Bir ilişkiniz varsa, bu hafta, özellikle Salı günü, yani Sevgililer Günü'nde, iletişim çok önemlidir. Ay'ın Jüpiter'le üçgen açı yapması, doğru şeyi tam zamanında söylemenize yardımcı olacaktır, ancak samimiyet önemlidir - bir şeyi sırf söylemeniz gerektiğini düşündüğünüz için söylemeyin.

Çarşamba günü Venüs, doğum haritanızın refah bölgesinde Neptün ile kavuşuyor. Bu çok gevşek bir etkidir, ancak muhakemenizi de gölgeleyebilir. Bir sağlık sorununu görmezden gelmeyin veya onu ortadan kaldırabileceğinizi düşünmeyin - kontrol ettirin.

Cumartesi günü Güneş burç değiştirip haritanızın bu alanına girdiğinde, hem zihinsel hem de fiziksel olarak kendinizi çok daha güçlü hissedeceksiniz. Hafta sonu, yeme ve egzersiz rejimlerinizi yeniden düşünmek için iyi bir zaman olabilir; bütünsel sağlık ve mutluluğu hedefler.

Akrep

Bu hafta özellikle Salı günü yani Sevgililer Günü'nde aşk sorumlulukla iç içe geçiyor. Kozmik titreşimler, ilgilenmeniz gereken şeyler ve insanlarla ilgilenmekle ilgilidir - ve bu kendi içinde sevginizi göstermenin mükemmel bir yoludur.

Çarşamba günü Venüs, doğum haritanızın risk alma bölgesinde Neptün ile kavuşuyor - bu da bazı çok "ilginç" romantik kararlara yol açabilir! Bu etki sizi neşe aramaya teşvik etse de muhakemenizi bulandırır ve çok yanıltıcı olabilir.

Daha sonra geri alamayacağınız herhangi bir karar vermeden önce Cumartesi günü Güneş burç değiştirene kadar bekleyin. Cumartesi gününden itibaren, hangi riskleri alabileceğiniz ve nelerden kaçınmanız gerektiği konusunda çok daha iyi bir fikre sahip olacaksınız.

Yay

Aşıksanız, kendinize olan güveninizi ve karizmanızı artıran tutkulu Yay burcundaki Ayı tarafından yönetilen bu unutulmaz bir Sevgililer Günü olabilir. Jüpiter'le olan ay üçgeni yaşama sevincini daha da artırırken, Ay'ın Mars'la olan karşıtlığı doğru miktarda gerilim yaratır!

Ancak Çarşamba günü, odak noktası aşk hayatınızdan uzaklaşıp aile hayatınıza ve evinize olur. Venüs, doğum haritanızın bu bölgesinde Neptün ile kavuştuğunda, durum bulanıklaşır ve kafası karışır. Mülkiyet konularında uzman tavsiyesi alın ve mümkünse aile dramlarından kaçının.

Cumartesi günü Güneş aile bölgenize girdiğinde, çok daha iyi bir konumda olacaksınız. Bu etki, aile gerilimlerini hafifletir ve evinizle ilgili her şeye yapıcı bir destek sağlar.

Oğlak

Kalbinde eski moda bir romantiksin, bu yüzden bu Sevgililer Günü'nde partnerinle baş başa kalmak isteyeceksin. Sevgililer Ayı, doğum haritanızın en gizli alanından parlıyor, bu nedenle aşk en iyi şekilde kapalı kapılar ardında çiçek açacaktır.

Çarşamba günü, düşünceleriniz bulanıksa endişelenmeyin. Bu, Venüs ile Neptün kavuşumunun etkisidir - ancak stresten bir adım geri çekilirseniz, gerçekten bu yaratıcı, öteki dünyaya ait titreşimin tadını çıkarabilirsiniz.

Cumartesi günü Güneş burç değiştirdiğinde ve düşünme alanınıza girdiğinde, jilet gibi keskin içgörünüz tam gücüne kavuşacak. O zamana kadar rahatlayın ve rüyanın tadını çıkarın!

Kova

Bu Sevgililer Günü'nde hepiniz arkadaşlarınızla eğlenmek üzeresiniz. Bekarsanız, bir parti için harika bir zaman. Biriyle beraberseniz, Ay arkadaşlığı teşvik ettiğinden, o gün çifte randevuda sosyalleşmek isteyebilirsiniz.

Ancak ertesi gün, mali durumunuza sıkı bir şekilde bakmanız gerekecek. Venüs, doğum haritanızın para bölgesinde Neptün ile birleşerek sizi hem saf hem de dikkatsiz yapar. Herhangi bir önemli parasal karar vermeden önce uzman tavsiyesi alın.

Cumartesi günü Güneş'in haritanızın bu alanına girmesi ve bolluğu çekme yeteneğinizi artırmasıyla ileride daha iyi haberler var, ancak hafta ortası kesinlikle banka bakiyeniz için bir tehlike noktası.

Balık

Aşıksanız, bu Sevgililer Günü'nde sevgilinize lüksü gösteremeyeceğiniz için kızgın veya kırgın hissedebilirsiniz. Endişelenmeyin, önemli olan ne harcadığınız değil, kalbinizden geçenlerdir.

Gerçekten de, hemen ertesi gün Venüs, yöneticiniz Neptün ile Balık burcunda kavuşuyor - bu, olduğunuz gibi tam anlamıyla duygulu bir romantik olma şansınız. Bu büyülü, mistik, son derece idealist hava, eşinize ne kadar değer verdiğinizi göstermek için mükemmeldir.

Cumartesi günü Güneş Balık burcuna geçtiğinde yolda daha iyi haberler var. Bunu kişisel mini yeni yılınız olarak düşünün - bu, ileriye dönük plan yapma ve size 2023'ün geri kalanının en iyilerini getirecek olumlu seçimler yapma şansınız.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15
açık
Günün Anketi Tümü
Ali Koç mu? Aziz Yıldırım mı?
Ali Koç mu? Aziz Yıldırım mı?
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:36
Güneş 06:10
Öğle 13:08
İkindi 16:54
Akşam 19:56
Yatsı 21:23
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Galatasaray 32 87
2. Fenerbahçe 32 85
3. Trabzonspor 32 52
4. Beşiktaş 33 51
5. Rizespor 32 48
6. Başakşehir 32 46
7. Kasımpasa 32 46
8. Alanyaspor 33 45
9. Sivasspor 32 44
10. Antalyaspor 32 42
11. A.Demirspor 32 40
12. Samsunspor 32 38
13. Ankaragücü 33 37
14. Kayserispor 32 37
15. Konyaspor 33 36
16. Hatayspor 32 33
17. Karagümrük 33 33
18. Gaziantep FK 32 31
19. Pendikspor 32 30
20. İstanbulspor 33 16
Takımlar O P
1. Eyüpspor 30 68
2. Göztepe 31 63
3. Kocaelispor 30 52
4. Ahlatçı Çorum FK 30 52
5. Sakaryaspor 30 51
6. Bodrumspor 30 49
7. Bandırmaspor 31 47
8. Boluspor 30 46
9. Gençlerbirliği 30 44
10. Erzurumspor 30 41
11. Manisa FK 31 36
12. Keçiörengücü 30 36
13. Şanlıurfaspor 30 34
14. Ümraniye 30 34
15. Tuzlaspor 31 33
16. Adanaspor 30 32
17. Altay 31 15
18. Giresunspor 31 7
Takımlar O P
1. M.City 32 73
2. Arsenal 32 71
3. Liverpool 32 71
4. Aston Villa 33 63
5. Tottenham 32 60
6. Newcastle 32 50
7. M. United 32 50
8. West Ham United 33 48
9. Chelsea 31 47
10. Brighton 32 44
11. Wolves 32 43
12. Fulham 33 42
13. Bournemouth 32 42
14. Brentford 34 35
15. Crystal Palace 32 33
16. Everton 32 27
17. Nottingham Forest 33 26
18. Luton Town 34 25
19. Burnley 34 23
20. Sheffield United 33 16
Takımlar O P
1. Real Madrid 31 78
2. Barcelona 31 70
3. Girona 31 65
4. Atletico Madrid 31 61
5. Athletic Bilbao 32 58
6. Real Sociedad 31 50
7. Valencia 31 47
8. Real Betis 31 45
9. Osasuna 32 42
10. Villarreal 31 39
11. Getafe 31 39
12. Las Palmas 32 38
13. Sevilla 31 34
14. Deportivo Alaves 31 32
15. Mallorca 31 31
16. Rayo Vallecano 32 31
17. Celta Vigo 32 31
18. Cadiz 31 25
19. Granada 32 18
20. Almeria 31 14