Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

SMA Hastası minik Talha Çınar kampanyasında mutlu son

Malatya

Malatya’da SMA tip-2 hastası 23 Talha Çınar bebek için başlatılan kampanyada mutlu son Malatya Soykan meydanda aile ve Çınar destek veren bir araya geldi gökyüzüne balon bıraktı ve halay çekti.  "SMA Hastası Talha Çınar kampanyasında mutlu son"

SMA Hastası Talha Çınar için 2 milyon 161 bin dolar paratoplandığını ifade eden. Talha Çınar Dedesi Cevat Taştepe kampanya destek verentüm Malatyalı ve hayırseverlere teşekkür etti. Kampanyamız ’da mutlu sonkavuştuk Allah yardım yapan herkesten razı olsun bize destek veren basınmensuplarımıza ve gönüllülerine teşekkür ediyorum SMA hastası Talha Çınardestek veren Türkiye’mize teşekkürler SMA hastası çocuklarımıza destek olandedi.  "Destek verenlere teşekkür ediyoruz" Talha Çınar babaannesi Nurgül Tastepe SMA hastası Talha Çınarkampanyasında mutlu son yaşıyoruz Allah herkesten razı olsun. Zorlu bir yarışgeride bıraktık ve kazanan Talha Çınarımız oldu. Daha güzel günler göreceğizemeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyorum şeklinde konuştu. 


"2 milyon 160 bin dolar para toplandı" ifade eden  Talha çınar amcası Erhan Taştepe ise  Biz dolar kurundan dolayı iki kampanyabitirmiş durumdayız, 18 milyonla başladık 30 milyon kampanyamız bitirdik. 2milyon 160 bin dolar para topladık. Emeği geçenlere ve bizde destek vereninsanlarımıza teşekkür ediyorum. SMA hastası olan minik çocuklarımıza herkesindestek vermesini istiyoruz zorlu bir süreç geride kaldı.   Pelin Felek naz ^SMA hastası Talha Çınar kampanyasında mutlusonda yaklaştık kampanya bitti destek veren herkese teşekkür ediyorum dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.