Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Pera sevenleriyle buluşuyor

KÜLTÜR SANAT

19 Ocak Çarşamba günü Hayal Kahvesi Kocaeli'nde hayranlarıyla buluşuyor. Genel giriş 110.00 TL. Biletleri biletix çağrı merkezi: 0216 556 98 00 biletix satış noktaları, www.biletix.com ve mekan gişeden alabilrsiniz.

Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanız gerekiyor. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerin etkinlik alanına alınmayacaktır. 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı giriş yapması yasaktır. Etkinlik sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan numarasız düzen ile etkinlik gerçekleşecektir. Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacak, biletler telefondan bakılarak alınacaktır. Katılımcılar alana girerken maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamaları gerekiyor. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılacak ve maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılacaktır. Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.

Pera, sevenleriyle buluşuyor.

Gökhan Mandır (vokal-gitar),Hakan Ünalan (davul) Barış Ceylan (bas gitar) ve Ümitcan Tuncer (gitar)den kurulu Türk rock müziğinin son dönem en çok konuşulan gruplarından Pera, enerjik sahne performanslarını bir adım daha ileriye taşıyacak olan Pera sevenleriyle buluşacak.

2012 yılından itibaren profesyonel kariyerlerine başlayan Pera, geride kalan 9 yıla 5 stüdyo albümü ve her biri büyük beğeni kazanan 14 tekli sığdırmayı başardı. Birçok üniversitede 'yılın grubu' ünvanını kazanan, Tv'lerde izlenme rekorları kıran Çukur, Medcezir, Kara Sevda, Kuzey Güney dizilerinde şarkıları kullanılan, yılda verdikleri konserlerle 350 binden fazla izleyici ile buluşan Pera, festivallerin de aranılan gruplarından biri oldu.

PERA KİMDİR?

2008 yılında Ankara’da kurulan Pera; Gökhan Mandır (vokal-gitar), Kaya Sevinç (gitar) ve Hakan Ünalan’dan (davul) oluşuyor. “Bir Başka Dünya” adlı albümde, tamamı solist Gökhan Mandır’ın imzasını taşıyan bestelerin tüm düzenlemesi de gruba ait. 12 bestesinin yer aldığı albümün prodüktörlüğünü Çimen’s Yapım, “mix”ini ise grubun gitaristi Kaya Sevinç üstleniyor.

Müzikte bir sınır olmadığına inanan grup üyeleri, ulaşmak istedikleri bir nokta olmadığını, tek ve gerçek hayallerinin, müzik yaparak, uzun bir yolda ömür boyu ilerleyerek yürümek olduğunu söylüyorlar. “Bir Başka Dünya”da sert ve güçlü bir sound sunan Pera; “Umuyoruz ki şarkılarımızla hüzünlenen, öfkelenen, umutlanan insanlar olacak; biz onlarla birlikte yeniden biz olmak istiyoruz” diyor.

Pera; “Bir Başka Dünya”nın İlke Özalp imzası taşıyan ilk klibini, Gülnur Gökçe ile düet yaptıkları “Sensiz Olmaz” şarkısına çekti. Pera’nın ilk albümünün tüm fotoğrafları ise, maNga grubunun “e-akustik” ve “Şehr-i Hüzün” albümlerinin de fotoğraflarını çeken, Türkiye’nin aranılan reklam ve klip yönetmenlerinden, fotoğraf sanatçısı Charles Richards tarafından çekildi.

Birçok üniversite festivali ve konserde, çok sayıda grup ve sanatçıyla aynı sahneyi paylaşan genç grup Pera’nın; hayallerinin gerçeğe dönüşmesi nedeniyle “Bir Başka Dünya” adını verdikleri albüm, Çimen’s Yapım etiketiyle raflarda yerini aldı. Grup elemanları, piyasanın tüm olumsuz şartlarına, rock müziğe olan bakışa ve birçok prodüktörün ön yargılı ve çekingen tavırlarına rağmen halk müziği sanatçısı Mazlum Çimen’in desteği ve inancı ile hayallerini gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.