Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Melek Mosso 15 Ocak Cuma günü Jolly Joker Bursa sahnesinde...

KÜLTÜR SANAT

15 Ocak cuma günü Jolly Joker Bursa'da sevenleriyle buluşacak. Biletler, genel giriş - 113.00 T,L balkon bistro - 169.50 TL, bistro A - 226.00 TL, sahne önü - 282.50 TL, sahne önü (VIP) - İkramlı - 3 Kişilik - 2750.00 TL, loca - ikramlı - 3 Kişilik - 2750.00 TL, sahne önü (VIP) - ikramlı - 4 Kişilik - 3050.00 TL, loca - ikramlı - 4 Kişilik - 3050.00 TL

Melek Mosso, Jolly Joker Bursa sahnesinde..
Sahne Önü (VIP) - İkramlı
* Sahne önünde yer alan ilk 3 sıra bistroların bulunduğu alanı kapsar. Ücrete ikram dahildir, ikram detayları için 0850 549 01 28 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.
* Sahne Önü (VIP) bilet sahiplerinin, 0850 549 01 28 numaralı telefonu arayarak, rezervasyon yaptırmaları zorunludur.
* Sahne Önü (VIP) sahiplerine minimum 3 kişi olması şartı ile bistro imkânı sunulmaktadır.
* 18 yaş sınırı vardır.
Loca
* Loca bilet sahiplerinin, 0850 549 01 28 numaralı telefonu arayarak, rezervasyon yaptırmaları zorunludur.
* Ücrete ikram dahildir, ikram detayları için 0850 549 01 28 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.
* 18 yaş sınırı vardır.
Sahne Önü
* Sahne önünde yer alan 3. sıradan sonra başlayan bistroların bulunduğu alanı kapsar.
* Sahne Önü bilet sahiplerinin, 0850 549 01 28 numaralı telefonu arayarak, rezervasyon yaptırmaları zorunludur.
* Sahne Önü bilet sahiplerine minimum 2 kişi olması şartı ile bistro imkânı sunulmaktadır.
* 18 yaş sınırı vardır.
Bistro A
* Bistro A kategorisi, Sahne Önü kategorisinden sonra başlayan ve sahneyi gören en uygun yerden bistro imkânı sunulan alanı kapsar.
* Bistro bilet sahiplerinin, 0850 549 01 28 numaralı telefonu arayarak, rezervasyon yaptırmaları zorunludur.
* Bistro bilet sahiplerine minimum 2 kişi olması şartı ile bistro imkânı sunulmaktadır. 
* 18 yaş sınırı vardır.
Balkon Bistro
* Balkon Bistro kategori, balkon katında sahneyi gören en uygun yerden bistro imkânı sunulan alanı kapsar.
* Balkon Bistro bilet sahiplerinin, 0850 549 01 28 numaralı telefonu arayarak, rezervasyon yaptırmaları zorunludur.
* Balkon Bistro bilet sahiplerine minimum 2 kişi olması şartı ile bistro imkânı sunulmaktadır.
* 18 yaş sınırı vardır.

Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanız gerekiyor. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerin etkinlik alanına alınmayacaktır. 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı giriş yapması yasaktır. Etkinlik sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan numarasız düzen ile etkinlik gerçekleşecektir. Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacak, biletler telefondan bakılarak alınacaktır. Katılımcılar alana girerken maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamaları gerekiyor. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılacak ve maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılacaktır. Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.

MELEK MOSSO KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Melek Mosso ya da tam adıyla Melek Davarcı 11 Kasım 1988 tarihinde Kayseri'de dünyaya gekldi. Sahnede Melek Mosso ismiyle performans gösteren Melek Mosso aynı zamanda müzik öğretmenliği de yapıyor.

Müzik hayatı yedi yaşında ilk bestesini yaparak başlayan Melek Mosso dokuz yaşında Denizli Belediye Konservatuvarı'nda bağlama ve Türk Halk Müziği dersleri almaya başladı. Daha sonra Güzel Sanatlar Lisesi'nde eğitimine devam etti. Lise döneminde yan flüt çalmaya başladı. Üniversite öğrenimini Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü'nde tamamladı. Öğrenim hayatı boyunca korist ve solistlik yaptı.

Eğitimini tamamladıktan sonra geldiği İstanbul'da Kadıköy - Beşiktaş hattında müzik yaparak tanınırlığını arttırdı. Ayrıca piyano, yan flüt, solfej ve armoni dersleri vererek, müzik eğitimi almak isteyen öğrencilerini konservatuvar sınavlarına hazırladı. Çeşitli Müzik Yarışmalarına katılarak ödüller kazandı. Müzisyen arkadaşları ile kurduğu Zbam The Band isimli grubu ile swing ve caz konseptli müzik yaparak çeşitli sahnelerde performans gösterdi.

Yıldız Tilbe'nin "Vursalar Ölemem" isimli şarkısını yeniden yorumladığı video 85 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaştı. No.1'in TV dizisi Çukur için yapılan "Hiç Işık Yok" isimli şarkısında No.1'e eşlik etti ve bu parça 100 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaştı. Ayrıca "Hiç Işık Yok" isimli parça No.1'in "Siyah Bayrak" albümünde yer aldı. 2018 yılında söz ve müziğini kendisinin yaptığı teklisi "Kedi" ile uzun süre radyoların çalma listelerinde yer aldı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.