Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Malatya Öğretmen evi Müdürünü Murat Bilim dostları tarafından anıldı

KÜLTÜR SANAT

31. Ocak 2023 tarihinde, hayata ve sevenlerini derin bir yasta bırakan Malatya Öğretmenevi Müdürü Murat BİLİM, Dostları tarafından anıldı. Moderatörlüğünü eğitimci ve yazar Ferman Salmış'ın yaptığı duygusal bir havada geçen programda ayrıca Bilim’in kızı Hatice Berfin babasının kitaplarını imzaladı.

Malatya Öğretmenevi Müdürü uzun yıllardan beri sürdüren Murat Bilimi sevenleri unutmadı. 31. Ocak 2023 tarihinde, hayata veden ve sevenlerini derin bir yasta bırakan Malatya Öğretmenevi Müdürü Murat BİLİM,  Dostları tarafından anıldı. Düzenlenen etkinliğe Diyarbakır, Ankara, Gaziantep ve Elâzığ’dan sevenleri katıldı. Programa Kamil Genç, Prof Dr. İbrahim Gezer, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr Abdülkadir Baharçiçek. Eski İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Ertan Mumcu Tarihçi yazar Orhan Tuğrulca, İş İnsanı Musa Karagöz ve çok sayıda davetli katıldı.

“ISLIK ÇAL UZAKLARIMA”

Yakın arkadaşlarından Ferman SALMIŞ ve merhumun kızı Hatice Berfin BİLİM, tarafından Murat Bilim'in şiirlerini toplayıp bir araya getirerek ISLIK ÇAL UZAKLARIMA adıyla kitaplaştırıldı. Kitap tanıtım galası BİLSAM’da gerçekleştirildi.  Programın moderatörlüğünü Ferman Salmış'ın üstlendiği programda, Dostları kendisini andı. Duygusal bir ortamda geçen Programın sonunda Berfin Bilim, katılımcılara kitabını imzaladı.

Murat Bilim Kimdir?

Malatya’da çeşitli okullarda öğretmen ve idarecilik yapan ve son olarak da 16 yıldan beri Malatya Öğretmenevi Müdürlüğü görevinde bulunan Murat Bilim, evli ve 1 çocuk babasıydı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.