Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Jehan Barbur Beşiktaş'ta sevenleriyle buluşuyor

KÜLTÜR SANAT

Jehan Barbur 20 Ocak Perşembe günü saat 19:30'da IF Performance Hall Beşiktaş'ta sahneye çıkıyor. Biletler, biletix çağrı merkezi: 0216 556 98 00, biletix satış noktaları, www.biletix.com ve mekan gişelerinden satılıyor. Bilet fiyatları 82,50 TL'dir.

Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanız gerekiyor. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerin etkinlik alanına alınmayacaktır. 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı giriş yapması yasaktır. Etkinlik sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan numarasız düzen ile etkinlik gerçekleşecektir. Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacak, biletler telefondan bakılarak alınacaktır. Katılımcılar alana girerken maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamaları gerekiyor. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılacak ve maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılacaktır. Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.

Jehan Barbur Kimdir?

12 Nisan 1980 yılında Beyrut’ta doğdu. İskenderun’da büyüdü. Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden 2002 senesinde mezun olup, İstanbul’a yerleşti. Prodüktör, söz yazarı, besteci ve şarkıcı kimliğiyle 2009-2019 yılları arasında ADA Müzik etiketiyle, Uyan, Hayat, Sarı, Sizler Hiç Yokken, Evim Neresi, Ürkerek Söylerim olmak üzere altı solo albüm; Kendine Zaman Ver, Kuzgun’u Uçmak(EP), Kusura Bakmasınlar, Yok-Yetinemedim olmak üzere de dört single yayınlandı. 2014 yılında Ada Müzik’ten yayınlanmış olan Fırat Tanış’ın MOR’ÜYALAR adlı albümünün prodüktörlüğünü üstlenmiştir.

ILS VISION etiketi ile Aralık 2020 “AYİN” (Korhan Futacı & Jehan Barbur düeti), Mart 2021'de “SUÇ” ve en son olarak da Mayıs 2021’de “OLANLAR OLDU” olmak üzere üç single yayınladı. Birçok dergiye, gazeteye köşe yazıları ve şiirler yazan Jehan Barbur 2013’te öykü ve şiirlerden oluşan Çatıdaki Çimenler –Sen’e Yazılar– adlı ilk kitabını, 2016’da yirmi isimle yaptığı röportaj derlemelerinden oluşan Baba Öyküler, 2017’de Sevmediğim Atlaslar, 2019’da Düğüm Ağacı adlı şiir kitabı ve yine 2019 Ekim ayı içerisinde; bir Tomris Uyar kitabı olan ,Uyumsuza Notlar’ı yayınladı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.