Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

TOKİ'den 9 ilde satılık 922 adet konut

EMLAK

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ev sahibi olmak isteyen alt gelir grubu vatandaşlara yönelik yeni konut kampanyalarını duyurmaya devam ederken 9 ilde çekilişsiz, kurasız satılan yeni Türkiye geneli açık satış ilanları yayımlandı.

Konut fiyatları ve kredi faiz oranları her geçen gün yükselmeye devam ederken süreçte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ ev sahibi olmak isteyen kişilere yönelik olarak satışa sunduğu ucuz konut projeleri listesini güncelledi. Yapılan güncelleme ile 9 ilde yer alan 922 ucuz adet için konut satış ilanı yayımlandı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından satışa sunulan konutlar Açık Satış ve Kuralı Satış olmak üzere iki ayrı kategoride başvurulara açılırken açık satış listesi başvuru önceliğine göre ev sahibi olma fırsatı sunulması açısından yakından takip edilmektedir. 

Bu listede daha önce kuralı olarak satışa sunulan ancak yeteri kadar başvuru olmadığı için elde kalan ya da kurada adı çıkan kişilerin konut sahibi olmak için aranılan şartları taşımaması nedeni ile satışın iptal edilmesi nedeni ile elde kalan ucuz konutlar kurasız olarak başvuru önceliğine göre satılmaktadır. 

Yayımlanan listede farklı illerde yer alan 16 adet konut projesi için kurasız başvuru önceliği ile satış yapılacağı ilan edildi. 

Listede yer alan 17 adet konut için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 17 Mart 2021 - 30 Haziran 2021 tarihleri arasında Açık Satışa sunulacağı ilan edildi. Konutlar için başvurular 30 Haziran 2021 tarihine kadar Ziraat Bankası Osmaniye Bahçe şubesi üzerinden kabul edilecek. 

TOKİ'den konut almak isteyen kişiler için ilanlar kurumun resmi internet sitesi üzerinden ilan edilmekte olup her ilan için farklı belirlenen tarihlerde Ziraat Bankası ya da Halkbank şubeleri üzerinden kabul edilmektedir. 
 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.