Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Yıldırım düşünce bir anda neye uğradıklarını şaşırdılar!

YEREL

Aniden bastıran şiddetli yağış sırasında kaldırımdaki bir ağaca yıldırım isabet etti. Ağaca yıldırım düşünce vatandaşlar neye uğradıklarını şaşırdılar. Olay, Trabzon'un Akçaabat ilçesinde meydana geldi.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde kaldırımdaki bir ağaca yıldırım isabet etmesi güvenlik kameralarına yansırken, olay anında çıkan ses korku ve paniğe yol açtı.
Trabzon'da dün akşam saatlerinde bastıran ani şiddetli yağış sırasında Akçaabat ilçesi Yaylacık mahallesinde yol kenarındaki bir ağaca yıldırım isabet etti. Ölen ve yaralananın olmadığı olayda, ağacın gövdesi zarar gördü.

Güvenlik kamerası tarafından görüntülendi 
Yıldırımın düşme anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, çevredekiler ortaya çıkan sesle büyük korku ve panik yaşadı.
Yıldırımın düşme anını anlatan restoran çalışanı Bilal Aydın, "Ansızın oldu. Beklemiyorduk. O refleksle beraber içeriye kaçtık. İlk anda anlam veremedim. Sesin şiddeti ne tabancaya ne de tüfeğe benziyordu. Desibeli çok yüksekti. Sanki uçaktan bomba düşmüş gibi sadece bir ışık gördüm "ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.