Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Siyasilerin gençlik resimlerini hiç gördünüz mü?

YAŞAM

Türkiye'nin gündemini belirleyen, haber bültenlerinin olmazsa olmazları siyasi isimlerin gençlik dönemlerini merak ediyor musunuz?

Siyasete ömürlerini adayan siyasetçilerin çocukluk ve gençlik yılları görenleri hayrete düşürüyor. Aralarında hiç değişmeyende var tanımakta zorlanacaklarınızda.

  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile evliliğinin ilk yıllarında çekilen bu resim 1980'li yıllara ait.

    

Peki bu fotoğraftaki siyasetçiyi tanıdınız mı? Küçük kız çocuğu ile objektife poz veren isim, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu. Kucağındaki kız ise büyük kızı Aslı Nadir.

    

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli'nin gençlik dönemine ait olan bu resmi gören herkes Bahçeli'yi tanımıştır. 1 Ocak 1948 doğumlu olan Bahçeli'nin bu pozu 20'li yaşlarında çekilmiş.

   

Türk sinemasının yıldızlarını aratmayan güzellikte olan bu kadın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den başkası değil. Siyasette sert açıklamalarıyla tanınan Akşener, şimdilerde de güzelliğinden hiç birşey kaybetmemiş. 

  

Bir dönem AK Parti hükümetinde Dışişleri ve Ekonomi Bakanlığı görevini yürüten DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın bu fotoğrafı ise, 1985 yılında TED Ankara Koleji'ni birincilikle bitirdiği günden mezuniyet anısı.

  

Uzun yıllardır Türkiye'de aktif siyaset yapan Mustafa Sarıgül'ün siyasete atıldığı ilk yıllar.

  

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun 90'lı yılların başında Sivas Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde katıldığı bir televizyon programına ait fotoğraf karesi.

20 yaşındaki Mansur Yavaş'ı tanımakta zorlandınız değil mi? Sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş takipçilerine 'Hey gidi günler' dedirtti.

  

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmadan önce bir mitinginde "Yolumuz uzun, heyecanımız yüksek, gençliğimiz var." diyen Ekrem İmamoğlu'nun gençlik resimlerine bakıldığında çokta değişmediğini görebiliyoruz.

(HABER MERKEZİ)

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.