Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Kahreden trafik kazası!

TEKİRDAĞ

Tekirdağ'da meydana gelen trafik kazasında bir aile darmadağın oldu. Trafik kazasında baba ve 8 yaşındaki ikiz çocukları hayatını kaybederken, 5 kişi de ağır yaralandı.

TEM otoyolunun Çerkezköy gişeler yakınlarında İstanbul'dan Edirne'ye giden Ercan Çiçek yönetimindeki hafif ticari araca, iddiaya göre durduğu sırada Mücahid Y., idaresindeki kamyon çarptı. Tekirdağ'da meydana gelen trafik kazasında bir aile darmadağın oldu. Trafik kazasında baba ve 8 yaşındaki ikiz çocukları hayatını kaybederken, 5 kişi de ağır yaralandı.

''BABA VE İKİZ ÇOCUKLAR YAŞAMINI YİTİRDİ''

Çarpmanın şiddetiyle 300 metre savrulan araçta 8 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ekipleri, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.İlk müdahaleden sonra yararlılar, Çorlu ve Çerkezköy ilçelerindeki hastanelere kaldırıldı.Hastanede yapılan tedavilerin ardından, baba Ercan Çiçek ve 8 yaşındaki ikiz çocukları Merve ve Mustafa Çiçek yaşamını yiitirdi.

5'İ AĞIR YARALI!!!

Yaralılar Yasemin Öztürk, Firdevs Çiçek, Yusuf Çiçek, Nursena Öztürk, Gülbeyaz Özel'in hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Bu arada savcı ile Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Engin Türk, olay yerine gelerek kaza hakkında bilgi aldı. Kamyon şoförü Mücahid Y.'nin gözaltına alındığı kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.