Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Yeni Malatyaspor’dan 3 transfer...

SPOR

Düşme hattındaki Yeni Malatyaspor, transfer dönemini iyi değerlendirmek istiyor. Teknik direktör Sumudica, 6-7 oyuncu alacaklarını ve bunlardan 4 oyuncu ile anlaştıklarını sosyal medya hesabından duyurdu.

Rumen hocanın bu sözlerinin ardından Malatya ekibinin Zaffane, Azubuike Okechukwu ve Donas ile anlaştığı iddia edildi. 19 kez Cezayir milli takımında forma giyen Zeffane sağ bek mevkinde oynuyor. Rusya'da K.Sovetov'dan ayrılan bonservisi elindeki 29 yaşındaki tecrübeli savunmacı, bu sezon 15 maçta oynadı. Geçen sezon Rize'de kiralık oynayan 25 yaşındaki Ganalı dinamo Donsah, sezon başında transfer olduğu Seria B takımı Crotone'de 14 maçta 1 gol attı. 24 yaşındaki Nijeryalı ön libero Azubuike de Başakşehir'den Sivasspor'a kiralandı. Yiğidolar'da 11 maçta görev aldı.

ADEM VE SADIK KALACAK

Yeni Malatya Teknik Direktörü Marius Sumudica, başka takımlara gideceği söylentileri çıkan takımın yıldız golcülerinden Adem büyük ve tecrübeli stoperlerinden Sadık Çiftpınar'ın takımda kalacağını belirtti. Sosyal medyadan taraftarların sorularını yanıtlayan Rumen hoca, "Birçoğunuz bu soruları soruyorsunuz, bu yüzden net cevap duymanızı istiyorum. Adem Büyük ve Sadık Çiftpınar, takımımda görmek istediğim oyuncular. Onlarla görüştüm, kalacaklarına söz verdiler, ben de Malatya'dan ayrılmayacağıma söz verdim" diye camiaya umut dağıttı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.