Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Volkan Demirel'in yeni adresi netleşiyor

SPOR

Fatih Karagümrük'te iyi bir dönem geçiren Volkan Demirel, sezonun bitişiyle beraber kulüpten ayrılmıştı. Volkan Demirel'in yeni takımı belli olmak üzere.

Fenerbahçe efsanesi Volkan Demirel, futbolu bıraktıktan sonra bir süre antrenörlük, sonra yorumculuk ve nihayet hedefi olan teknik direktörlük yapmıştı. İlk tecrübesini Karagümrük'te yaşayan 40 yaşındaki hoca, 12 galibiyet 5 beraberlik 7 mağlubiyetle iyi bir dönem geçirdi.
Anlaşmazlıklar nedeniyle Karagümrük'ten ayrılan Volkan'ın yeni adresi Göztepe olmak üzere.

Şartları var 

Her fırsatta hedefleri olduğunu, belli şartlar sağlanırsa bir takıma gideceğini ve kendi ekibi olduğu söyleyen Demirel, ligden düşen Göztepe ile anlaşmaya yakın.

Yeni yönetimin ilk işi teknik direktör 

Göztepe'nin hisselerinin yüzde 70'inin devri konusunda Danimarkalı iş insanı Rasmus Ankersen ve Sırp milyarder Dragon Solak'ın kurucusu olduğu Sport Republic şirketiyle prensipte anlaşmaya varan ve işi resmiyete dökmeye hazırlanan yönetim, bu hafta ilk olarak teknik adam konusunu çözüme kavuşturacak.

3 aday var 

Sabah'taki habere göre, Göztepe'nin teknik direktör adayları Volkan Demirel, Bülent Korkmaz ve kulüpte daha önce iki kez çalışan Tamer Tuna.
Önümüzdeki hafta konunun netleşmesi bekleniyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.