Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Ve beklenen transfer gerçekleşti. KAP'a bildirildi!

SPOR

Cimbom transferi resmen açıkladı. Portekizli futbolcu Sergio Oliveira'nın transferi konusunda anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Detaylar haberimizde..

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, yapacağı transferlerde ince eleyip sık dokuyor. Okan Buruk'un çok istediği Portekizli oyuncu Sergio Oliveira'nın, transferi konusunda anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

''KAP AÇIKLAMASI''

“Profesyonel futbolcu Sergio Miguel Relvas Gonçalves Pereira De Oliveira ve kulübü Futebol Clube Do Porto-Futebol, SAD ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 3.000.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir. Futbolcunun kendisiyle de 2022-2023 futbol sezonundan başlamak üzere 4 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre her bir futbol sezonu için futbolcuya net 2.750.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

''KANIMIN SON DAMLASINA KADAR MÜCADELE EDECEĞİM''

Sergio Oliveira: "Galatasaray'ın bir parçası olacağım için çok mutlu ve onurlu hissediyorum. İnanılmaz bir taraftar var. Bu stadyumun sıcaklığını hissetmek için sabırsızlanıyorum. Galatasaray, 'Avrupa'nın Fatihi' olarak anılıyor. Galatasaray'a ait olduğu yere gitmesi için yardımcı olacağım. Kanımın son damlasına kadar mücadele edeceğim. Eminim ki şampiyonlukları elde edeceğiz."

22 MAÇTA 3 GOL 1 ASİST

Roma'da geçen sezonun ikinci yarısında görev yapan Olivieira, 22 resmi karşılaşmada 3 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.