Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Süper ligi yerinden oynatacak transfer!

SPOR

Galatasaray, transfer dönemine hızlı bir şekilde giriş yapmaya hazırlanıyor. Aradığını bir türlü orta saha oyucularında bulamayan Galatasaray, damga vuracak bir ismi İstanbul'a getirmeye hazırlanıyor. PSG ile tüm konularda anlaşma sağlanırsa Senegalli yıldız Idrissa Gueye, İstanbul'a gelip Galatasaray ile sözleşme imzalayacak.

Galatasaray, transfer dönemine damga vuracak bir ismi İstanbul'a getirmeye hazırlanıyor. PSG ile anlaşma sağlanırsa Senegalli yıldız orta saha Idrissa Gueye, İstanbul'a gelecek

Başkan Dursun Özbek yönetiminde transferde gaza basmaya hazırlanıyor. Öncelik olarak orta sahayı güçlendirmek isteyen sarı kırmızılıların PSG forması giyen Idrissa Gana Gueye ile ilgilendiği iddia edildi. Orta sahadan dolayı geçen sezon çok kötü performans sergileyen Galatasaray, bu yıl ipleri sıkı tutuyor. Yapılan seçimlerde başkan seçilen Dursun Özbek ilk olarak göreve eski futbolcusu Okan Buruk'u getirerek işe başladı. Okan Buruk'un vereceği isimlerin takıma dahil edilmesi Galatasaray'ın gelecek sezon için iddialı olduğu görülüyor. Listenin başında ise PSG'nin yıldız oyuncusu Senegalli Gueye bulunuyor.

SENEGALLİ GUEYE TÜRKİYEDE OYNAMAYA SICAK BAKIYOR

Galatasaray PSG'nin 2019 yılında Everton'dan 30 milyon euroya transfer ettiği ve sözleşmesinin bitim süresi yaklaştığı için Senegalli Gueye'ye, talip oldu. Sportif Direktör Cenk Ergün, PSG yönetimiyle görüşme isteğinde bulundu ve bonserviste anlaşılırsa Senegalli oyuncuyu İstanbul'a getirecek.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.