Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Şampiyonlardan Tarihi Başarı İçin Gövde Gösterisi

SPOR

Türkiye İkincisi Olarak Tarihi Bir Başarıya İmza Atan Diyarbakır İnter U14 Genç Futbol Takımı'nın Oyuncuları, Aileleriyle Bir Araya Gelerek Bölgeyi Gururlandıran Başarının Tadını Çıkardı.

Teknik direktör Müslüm Doğan, “İki yıl önce kurulan bir kulübün Türkiye ikincisi olması kelimelerle tarif edilemeyecek bir duygu" dedi. Diyarbakır İnter 14 Yaş altı Futbol Takımı, Türkiye 127 takım arasında Türkiye ikincisi olarak tarihi bir başarıya imza atarken, bu başarı örnek gösterildi. Bu sezon oynadığı 24 resmi maçta ilk ve tek yenilgisini Konya’daki final maçında kendi kalesine gol atarak alan Diyarbakır temsilcisi, iki yıllık kulüp olmasına rağmen önemli bir başarı elde etti. Final maçının ardında Türkiye ikinciliği kupasını alan Diyarbakırlı genç futbolcular, Mevlana türbesini ziyaret ettikten sonra Diyarbakır’a döndü. Oyuncular, aileleriyle bir araya gelerek büyük başarıyı paylaştı.

"Kısa Sürede Büyük Başarıya Ulaştık "

Teknik Direktör Müslüm Doğan, önce Diyarbakır’da lig şampiyonu olduklarını, ardında Mardin ve Muş’ta grup şampiyonu olarak Türkiye finallerine geldiklerini dile getirerek takımın önemli bir başarıya ulaştığını söyledi. Doğan, ”Buraya kadar geldikten sonra Türkiye şampiyonu olarak bunu taçlandırmak istiyorduk. Çocuklarımız çok istedi ama olmadı. Finalde neticede bir takım kazanıyor. Fakat biz çok gururluyuz. Kentimiz adına mutluyuz. Çocuklarımızın geleceği adına umutluyuz. Final oynamak şampiyon olmak kadar önemli. Allah’ın izniyle bu çocuklar çok iyi yerlere gelecek. Hedefimiz zaten oyuncu yetiştirmektir.” dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.