Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Sadık Çiftpınar, Kasımpaşa ile anlaştı

SPOR

Fenerbahçe'nin eski stoperi Sadık Çiftpınar yeniden İstanbul'a döndü. Yeni Malatyaspor'dan ayrılan deneyimli savunmacının yeni takımı belli oldu. Sadık Çiftpınar, İstanbul temsilcisiyle 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Sadık Çiftpınar transferinde sıcak bir gelişme yaşandı. Galatasaray altyapısında yetişen ve Fenerbahçe forması da giyen deneyimli stoper 1 yılın ardından yeniden İstanbul'a döndü.

SADIK ÇİFTPINAR 3 YILLIK İMZAYI ATTI

Süper Lig'den düşen Yeni Malatyaspor'dan ayrılan Sadık Çiftpınar, Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Kasımpaşa ile anlaştı. 29 yaşındaki Sadık Çiftpınar, 3 sezon boyunca Kasımpaşa'nın başarısı için ter dökecek.

SADIK ÇİFTPINAR KİMDİR?

2009 yılında Seyhan Belediyespor altyapısından Galatasaray Akademisi'ne transfer olan Sadık Çiftpınar, Sarı-Kırmızılılarda A takıma çıkamadan Akçaabat FK'ye transfer olmuştu. 2014-15 sezonunun ara transfer döneminde Yeni Malatyaspor'un yolunu tutan Sadık Çiftpınar, 2018-19 sezonunun devre arasında ise Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu.

Fenerbahçe'deki kariyeri sakatlıklarla geçen deneyimli forvet, Sarı-Lacivertlilerde tutunamamış ve yeniden Yeni Malatyaspor'a transfer olmuştu. Malatya temsilcisinin Süper Lig'e veda etmesinin ardından Sadık Çiftpınar alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı feshedip takımdan ayrılmıştı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.