Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Rizespor maçında yaşananlar Trabzonspor camiasını çileden çıkarttı

SPOR

Rizespor maçında Trabzonspor kaşkolu yakıldı, küfürler edildi. Bu durum Trabzonsporlu yöneticilerini ve taraftarlarını harekete geçirdi. Ahmet Ağaoğlu ise tüm bu yaşanan olaylara son noktayı koydu.

Rizaspor maçında yaşananlar Trabzonspor yöneticilerini ve taraftarlarının kızgınlığına neden oldu. Yenilgiden çok Rize tribünlerinin Trabzon şehrine karşı tutumu ve edilen küfürler, şehrin tepkisini çekti.  Maç sonunda Trabzonspor atkısının yakılması ise tepkiyi daha da artırdı. Trabzon’da oynanan ilk yarıdaki maçta Mustafa Hacıkerimoğlu iki takım taraftarlarını bir araya getirmek için çalıştı. Ancak başarılı olamadığı ortaya çıktı.

Rize’de yaşananlar Trabzonsporlu yöneticilerini haraketlendirdi. Bazı yöneticiler her dönemde Rizespor’a kadroda tutunamayan oyuncuların gönderilmesi konusunda sağlanan kolaylığın artık sağlanmamasını istedi. Hatta bazıları, “Rizespor’a günahımızı bile vermeyelim” tepkisini gösterdi. Ancak Başkan Ahmet Ağaoğlu, tribünde kendilerine küfür edenlerin ve kaşkol yakanların başka takım taraftarı olduğunu iddia ederek, “Üç beş kişi için Rize’yle olan dostluğumuzu bozmaya gerek yok” cevabını verdi ve son noktayı koydu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.