Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Rıdvan Dilmen: Benim gördüğüm açıdan penaltı

SPOR

Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Hatayspor'la karşılaştı. Sarı-Lacivertlilerin 2-1 kazandığı maçın ilk yarısında Kim Min-Jae'nin tartışmalı pozisyonunu değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Kim Min-Jae'nin pozisyonu benim gördüğüm açıdan penaltı. Eline çarpıyor diye gözüküyor ama sonradan başka bir açı çıkar mı bilemiyorum" sözlerine yer verdi. 

Fenerbahçe'nin deplasmanda Hatayspor'la karşılaştığı maçı Rıdvan Dilmen, TRT Spor ekranlarında yayınlanan %100 futbol programında yorumladı.

"ÇOK DOĞRU VE İSABETLİ BİR TRANSFER"
Karşılaşmanın ilk yarısına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen; Fenerbahçeli Kim Min-Jae hakkında övgü dolu ifadeler kullanırken, "Kim Min-Jae, tartışmasız Süper Lig'in en iyi stoperi. Çalım yemiyor ve topla da inanılmaz hızlı. Rakip kaleye kadar gidiyor. Çok doğru ve isabetli bir transfer " dedi.

"BENİM GÖRDÜĞÜM AÇIDAN PENALTI"
Karşılaşmanın ilk yarısında Kim Min-Jae'nin ceza sahası içindeki pozisyonu büyük tartışma yaratırken Rıdvan Dilmen, o pozisyona ilişkin de düşüncelerini paylaştı. Pozisyonu gördüğü açıdan penaltı olarak değerlendirdiğini belirten Dilmen, "Kim Min-Jae'nin pozisyonu benim gördüğüm açıdan penaltı. Eline çarpıyor diye gözüküyor ama sonradan başka bir açı çıkar mı bilemiyorum. Şöyle bir tez söylenebilir: Destek eline gelirse verilmez diye. Yavaş yavaş oynattım eli de yere gelmeden önce topla buluşuyor. Benim gördüğüm açıdan penaltı" ifadelerini kullandı.

(Haberler.com)

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.