Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

NBA antrenörü Popovich'ten Darüşşafaka'ya deprem bağışı

SPOR

ABD'de NBA takımı San Antonio Spurs'un baş antrenörü Gregg Popovich Maraş merkezli depremlerin ardından Türkiye'ye bağış yapacağını duyurdu. Popovich kimsesiz kalan çocuklar için bağışını Darüşşafaka'ya yapacağını açıkladı.

Türkiye ve Suriye'de 41 binden fazla kişinin ölümüne neden olan Maraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından dünyaca ünlü isimlerden yardımlar devam ediyor. ABD'de NBA ligi takımlarından San Antonio Spurs'un baş antrenörü ve kulüp başkanı ABD'li basketbol antrenörü Gregg Popovich Darüşşafaka'ya depremde öksüz ve yetim kalanlar çocukların eğitimi için bağışta bulunacağını duyurdu.

'O GÜZEL İNSANLARIN ZORLUKLARI YENME GÜCÜNÜ BİLİYORUM'

Socrates'in depremzedeler için yaptığı destek yayını, "Sahadayız" için bir video açıklama hazırlayan Gregg Popovich yayınladığı video mesajda "Merhaba. Bir süreliğine vaktinizi almak ve depremzedeleri anladığımı göstermek için buradayım. Bir süredir huzur ve rahatlık isteyen çok fazla sayıda afetzede ve çok fazla sayıda aile var. Özellikle bölgeyi bilen biri olarak, Diyarbakır'da yaşamış ve genç bir adam olarak Gaziantep gibi birçok kente seyahat etmiştim. O güzel insanların inançlarını, karakterlerini ve zorlukları yenme gücünü biliyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.