Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Mustafa Denizli kolları sıvadı! Fenerbahçe'nin yıldızına 4 talip birden

SPOR

Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde kadro dışı bırakılan tecrübeli futbolcuyu Süper Lig'den 4 takım transfer etmek için harekete geçti.

Fenerbahçe, Bursaspor'dan 21 yaşındaki Burak Kapacak'ı kadrosuna kattı. Genç oyuncuyla 5 yıllık anlaşma imzalandı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada  "Futbol A Takımımız, Bursaspor’dan 21 yaşındaki oyuncu Burak Kapacak'ı kadrosuna katmıştır." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Burak Kapacak, sarı-lacivertli takım için sağlık kontrolünden geçti. Genç futbolcu için kulübün sponsor hastanesinde sağlık kontrolü yapıldı.

Fenerbahçe, 2004 doğumlu Emir Ortakaya ile sözleşme imzalandığını duyurdu. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Gençlerbirliği’nin 2004 doğumlu futbolcusu Emir Ortakaya’yı bonservisiyle birlikte 3 yıllığına renklerine bağladı" ifadelerini kullandı.

Vitor Pereira’nın kararıyla kadro dışı kalan son isimlerden biri Sinan Gümüş’tü. Tecrübeli futbolcu Caner Erkin'le birlikte kadro dışı bırakılmıştı. Gurbetçi oyuncu için İzmir’in iki ekibi Göztepe ve Altay harekete geçti.

Altay’ın teknik patronu Mustafa Denizli’nin 27 yaşındaki futbolcuyu takımda görmeyi çok istediği öğrenildi. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’in ise bu transfer için harekete geçtiği kaydedildi. Her iki kulübün de Sinan Gümüş transferi için istekli olduğu belirtildi.

Sinan Gümüş için iki İzmir ekibinin yanı sıra eski takımı Antalyaspor ile Yeni Malatyaspor’un da devrede olduğu belirtildi. Tecrübeli futbolcunun ise hangi takımı tercih edeceği belirtilmedi.

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Barış Alıcı, sarı-lacivertli kulüpten ayrıldı. Tecrübeli futbolcu TFF 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ile sözleşme imzaladı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.