Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Mert Günok, Trabzonspor'la anlaştı

SPOR

Aykut Kocaman göreve geldikten sonra yedek kulübesine mahkum kalan kaleci Mert Günok ile ilgili sürpriz gelişme yaşandı. Kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunan milli file bekçisi, Trabzonspor'a evet dedi.

Transferde yılın sürprizi gerçekleşiyor. Medipol Başakşehir forması giyen Mert Günok sürpriz bir kararla takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletti.

Fenerbahçe alt yapısından yetişen daha sonra sarı-lacivertli takımın kalesine koruyan 32 yaşındaki eldiven Bursaspor'da boy göstermişti. Mert kariyerindeki en büyük sıçramayı Medipol Başakşehir formasıyla gerçekleştirdi.

Turuncu Lacivertlilerin 2019-20 sezonunda elde ettiği şampiyonlukta önemli kurtarışlarıyla pay sahibi olan tecrübeli file bekçisi, müthiş performansı sonrası teknik direktör Şenol Güneş'in A Milli Takım'da vazgeçilmezi haline gelmişti.

Medipol Başakşehir’de teknik direktör Aykut Kocaman'ın göreve gelişiyle kaleyi Volkan Babacan'a kaptıran Mert Günok takımdan ayrılmak istiyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Uğurcan’ın yerine mutlaka bir kaleci transferi istiyor. Bordo-mavili kulüp, gündemdeki 1 numaralı aday olan Mert Günok ile temas kurdu.
Yeni sezon için başarılı file bekçisiyle sözleşen Trabzonspor Yönetimi, Uğurcan Çakır’ın transferi netleşir netleşmez resmi süreci başlatacak.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.