Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Malatyaspor'dan Diego Costa'ya teklif geldi

SPOR

Diego Costa'ya teklif yapan takımlar arasında Fenerbahçe dışında Antalyaspor ve Yeni Malatyaspor'un da olduğu iddia edildi.

İtalyan calciomercato ve İspanyol Fichajes için çalışan sosyal medya hesabı Matteo Moretto, Süper Lig’den pek çok takımın Diego Costa’ya transfer teklifi yaptığını iddia etti. Bu teklifler arasında Brezilyalı oyuncuyu en çok ilgilendirenin Fenerbahçe'nin teklifi olduğunu gündeme getirdi.

Bu arada Romanya’dan ProSport, Antalyaspor’dan sonra Yeni Malatyaspor’un da Brezilyalı yıldıza teklif yaptığını yazdı.

Goal.com La Liga ekibi Getafe'nin, Brezilyalı oyuncuyu Madrid’e geri getireceğini yazdı. 33 yaşındaki oyuncunun, kendilerini küme düşmekten kurtarmalarına yardımcı olmak amacıyla şampiyonada yardımını istedi.

Estadio Deportivo ise bi başka La Liga takımı Malaga’nın da Diego Costa’yla ilgilendiği haberini yaptı. Falcao’nun dönüşünde Rayo Vallecano formasıyla gösterdiği performansın La Liga takımlarının eski golcülerin rağbeti arttırdığı haberini yaptı.

İspanya’da ara transfer kapandı. Ancak takımlar bonservisleri elinde olan oyuncularla sözleşme imzalayabiliyor.

L'Équipe'e göre Diego Costa'ya St.Etienne’in herhangi bir teklifte bulunmadığını, bunun yerine kendisine bir aracı tarafından teklif edildiğini söyledi. “Oyuncunun projeyle ilgilenmediğini ve maaş beklentilerinin gerçekçi olmadığını” haberini yaptı. Bu arada Fransız gazetesine göre St.Etienne, Costa’ya, 100 bin Euro aylık maaş. 200 bin Euro imza parası ile sezon sonuna kadar 800 bin Euro önerdi.

Ayrıca Diego Costa’nın, Serie A’dan Salerninata’yı da reddettiği iddia edildi.

Chelsea'nin eski oyuncusu ve efsanesi John Terry, kış pazarında serbest kalan Diego Costa'yı hiçbir kulübün nasıl imzalamadığını anlayamadığını itiraf etti. Terry; “Diego Costa'nın herhangi bir Premier Lig kulübü tarafından imzalanmadığına inanamıyorum. Bu adam bir kazanan ve herhangi bir takımı daha güçlü yapacak” mesajını verdi.

Diego Costa’nın teklif edildiği takımlardan birisinin de Mainz olduğu ortaya çıktı. Alman ekibinin spor direktörü Christian Heidel, Bild’e “sözde teklifi de ciddiye almazdım, bu tür şeyler bize çok sık geliyor. Bunlar çoğunlukla söz konusu oyuncuyla doğrudan ilgisi olmayan insanlar. Sadece ilgi gösterdiğinizde asıl menajer veya oyuncu aracılığıyla aktif olmaya çalışıyorlar” dedi.

Kaynak: Fotospor

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.