Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Leo Dubois Cimbom için bu akşam İstanbul'a geliyor!

SPOR

Galatasaray yeni sağ bekine kavuşuyor. Sacha Boey'in ayrılık kararı sonrası arayışlarını hızlandıran sarı-kırmızılılar Fransız sağ bek Leo Dubois ile her konuda anlaşmaya vardı. Yıldız futbolcu İstanbul'a gelerek son detayların ardından ardından resmi sözleşmeye imza atacak.

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da transfer hareketliliği yaşanıyor. Güçlü ve rotasyonu geniş bir kadro kurmayı amaçlayan sarı-kırmızılılar, hummalı bir operasyon yürütüyor. Eksik bölgelere yapılacak takviyelerle iddiasını konuşturmak isteyen Cimbom'da, şampiyonluğa ulaşacak kadroyu oluşturmak için kollar sıvandı.

Titiz bir çalışma içine giren Galatasaray yeni sezon öncesi 5. transferini duyurmaya hazırlanıyor. Şimdiye kadar Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sergio Oliveira ve Seferovic'i renklerine bağlayan sarı-kırmızılılardan bir hamle daha geldi. Sağ bek mevkisi için bir süredir çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar, aradığı ismi Fransa'da buldu. Sacha Boey'in ayrılık kararı sonrası temaslarını sıklaştıran Cimbom, Fransız sağ bek Leo Dubois transferinde mutlu sona ulaştı.

''BU AKŞAM İSTANBUL'DA OLACAK''

Yönetimin her konuda anlaşma sağladığı Dubois transferinin kısa süre içinde KAP'a açıklaması bekleniyor. Alınan habere göre; Cimbom'un her konuda anlaşma sağladığı yıldız futbolcu bu akşam 22.50'de İstanbul'da olacak. Dubois ufak detayların ardından kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayacak sözleşmeye imza atacak.

28 MAÇA ÇIKIP SADECE 3 ASİST YAPTI

Sağ bek mevkisinde forma giyen Dubois, sol bek ve orta sahanın sağında da görev alabiliyor. Leo Dubois geçtiğimiz sezon Lyon formasıyla 28 resmi maçta sahaya çıktı ve 3 asistlik katkı verdi.

Ertan Süzgün on Twitter: "    </div>


    <!-- VIDEO EMBED -->
    
    
    <!-- YORUMLAR -->
    
    <div class=

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.