Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Kısa bir futbol molası

SPOR

Fenerbahçe'de Jorge Jesus dönemi, resmen başladı. Cenk Tosun, yeninden Beşiktaş'a dönmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe Jorge Jesus, Marcelo'nun transferini istedi. Beşiktaş'ta Güven Yalçın ile anlaşma sağlanamadı. Jorge Jesus'tan Luiz Gustavo sürprizi! Trabzonspor transfer haberi! Trabzonspor'da Nwakaeme belirsizliği.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus dönemi, resmen başladı

Fenerbahçe, Jorge Jesus ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Şirketimiz, 2022-2023 futbol sezonu Futbol A takım teknik direktörlük görevi için Sayın Jorge Fernando Pinheiro de Jesus ile 3.000.000 Avro garanti ücret karşılığında anlaşmaya varmıştır" ifadelerini yer verildi.

Cenk Tosun, yeninden Beşiktaş'a dönmeye hazırlanıyor

Beşiktaş, Cenk Tosun'u kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlılar Everton ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu ile yaptığı görüşmeler olumlu ilerliyor.

Fenerbahçe Jorge Jesus, Marcelo'nun transferini istedi

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, Fenerbahçe yönetiminden Real Madrid'den ayrılan ve şu an boşta olan Brezilyalı yıldız sol bek Marcelo'nun transfer edilmesini istedi.

Beşiktaş'ta Güven Yalçın ile anlaşma sağlanamadı

Beşiktaş sözleşmesi sona eren Güven Yalçın ile anlaşma sağlayamadı. Güven'in talep ettiği yıllık ücret ile siyah beyazlıların teklifi arasındaki fark görüşmeleri durma noktasına getirdi.

Jorge Jesus'tan Luiz Gustavo sürprizi!

Fenerbahçe'de Luiz Gustavo'yu havalar uçuracak gelişme! Jorge Jesus'un, İsmail Kartal'ın aksine tek ön libero ve çift forvet dizilimini benimsemesi takımdaki tek ön libero olan Luiz Gustavo'nun da kaderini etkileyeceğe benziyor. Ekonomik koşullar göz önüne alındığında bu bölgeye iki futbolcu transfer etmesi beklenmeyen sarı-lacivertlilerin, Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda Brezilyalı ön liberoyu takımda tutması ve onu yedekleyecek bir ismi kadrosuna katması bekleniyor. Halihazırda tecrübeli futbolcunun da gönlü de Fenerbahçe'de kalmaktan yana.

Trabzonspor transfer haberi!

Bu sezon Fransa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan PSG'de çok fazla şansı bulamayan Layvin Kurzawa adım adım Trabzonspor'a geliyor.

Trabzonspor'da Nwakaeme belirsizliği

Trabzonspor'daki geleceği belirsiz olan Nwakaeme, bordo-mavili kulübün teklifine hala bir yanıt vermedi. Nijeryalı oyuncunun bu tutumu gelecek teklifler için zaman kazandığı şeklinde yorumlandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.