Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

İşte o transfer Real Madrid'ten!!!

SPOR

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Teknik direktör Jorge Jesus'un listesine göre hareket eden yönetim, gözünü Real Madrid'e çevirdi. Santrfor mevkisini güçlendirmeyi hedefleyenFenerbahçe, Real Madrid'in yıldız oyuncusunun menajeriyle temasa geçti. İşte transferin detayları..

Yeni sezona çok iyi başlamayı planlayan Fenerbahçe, eksik bölgelere yapılacak takviyelerle kadroyu hazır hale getirecek.

Golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'den bomba gibi bir transfer hamlesi geldi. Teknik direktör Jorge Jesus'un raporuna göre hareket eden yönetim, listedeki isimler ile temas halindeler. 

Portekizli teknik adam, hücum hattında direk skora etki edecek isimlere yer vermeyi düşünüyor. Yapılacak olan hazırlık maçlarında ve çalışmalarda bütün oyuncuların performansları değerlendirilip ona göre takviyeler yapılacak. Santrafor mevkisine takviye yapmak isteyen sarı-lacivertliler, Real Madrid'den o isimle görüşmeye başlayacak.

MARIANO DIAZ BOMBASI!
İspanyol basınının haberine göre; Fenerbahçe, Mariano Diaz'ı kadrosuna katmak için harekete geçti. 
Real Madrid'in, Diaz için gelecek olan tüm teklifleri değerlendireceği kaydedildi.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI!
Yıldız oyuncuyu renklerine bağlamak isteyen Fenerbahçe, menajeriyle temasa geçti. 
Fenerbahçe yönetimi, Mariano Diaz'a bonuslarla birlikte 4 milyon euro'ya ulaşan bir teklifte bulundu.

Golcü futbolcunun maaş beklentisinin ise yıllık net 5 milyon euro olduğu kaydedildi. Geçtiğimiz transfer döneminde de Mariano Diaz'ın peşinde olan Fenerbahçe, bu sefer transferi doğrudan bitirmeye çalışıyor

9 maçta forma giyen 28 yaşındaki oyuncu, 1 gol ve 1 asistlik katkı verdi. Mariano Diaz'ın Real Madrid ile olan sözleşmesi 2023 yılında sona erecek.Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri ise 6 milyon euro olarak gösteriliyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.