Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Herkesi ters köşe yaptı. Kerem 1 yıl daha Cimbom'da

SPOR

Galatasaray'dan ayrılması beklenen Kerem Aktürkoğlu son kararını verdi. Başkan Dursun Özbek'in takımın başına Okan Buruk'u getirmesinin ardından sarı-kırmızılılarda ortam birdenbire değişti. Takımda güzel bir hava yakalayan oyuncular şu an için halinden memnun. Yeni sezon hazırlıklarını kendine tuttuğu özel bir hocayla sürdüren Kerem Aktürkoğlu, 1 yıl daha Galatasaray'da kalmaya karar verdi.

Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray'dan ayrılması beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı. son kararını verdi. Sarı kırmızılı ekipte 1yıl daha kalmaya karan veren milli futbolcu, kendisine tuttuğu özel hocayla yeni sezon hazırlıklar çalışmalarına başladı.

1 YIL DAHA CİMBOM'DA!!!

Geçen sezon gösterdiği müthiş performans sayesinde, büyük takımların radarına girmeyi başardı. Gitmesi düşünülürken Okan Buruk'un takıma gelmesiyle 1 yıl daha sarı kırmızılı takımda kalmaya karar verdi. 1 yıl daha Cimbom için ter dökecek milli futbolcu, gelecek yıl Avrupa takımlarından birine gidecek.

KEREM'İN GALATASARAY PERFORMANSI!!!

Kerem Aktürkoğlu, 9 gol ve 3 asist ile bu sezon 47 puanın 15'ine direkt katkı yaptı. Lİgde 33, Avrupa'da 14, Ziraat Türkiye Kupası’nda 1 ve milli takımda 10 olmak üzere 58 maça çıktı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.