Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Galatasaray’da galibiyet hasreti 4 maça çıktı

SPOR

Galatasaray, Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile bu sezon oynadığı maçlarda 3 puan alamadı. Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray evinde karşılaştığı Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldu. Sarı-kırmızılılar bu maçla birlikte bu sezon Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile oynadığı mücadelelerden yine galibiyet alamadı. Sarı-kırmızılılar ligin ilk yarısında oynanan maçlarda Fenerbahçe ve Beşiktaş’a 2-1 mağlup olurken, Trabzonspor ile de 2-2 berabere kalmıştı.

Galatasaray’da Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor maçıyla birlikte galibiyet hasreti 4 maça çıktı.
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray sahasında karşılaştığı Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldu. Sarı-kırmızılılarda bu maçla birlikte ligdeki kötü gidişata devam etti. Ligde en Antalyaspor’u yenen Aslan daha sonra oynadığı Giresunspor, Hatayspor, Kasımapaşa ve Trabzonspor’a yenildi.
Bu sonucun ardından 27 puanda kalan Galatasaray, 15. sıraya geriledi.
Galatasaray, Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor’a mağlup olan Galatasaray, ligde son oynadığı 12 maçta 1 galibiyet aldı.
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray Nef Stadyumu’nda oynadığı Trabzonspor’a 2-1 yenildi. Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 12 karşılaşmada 1 galibiyet aldı. Cimbom, söz konusu müsabakalarda 7 mağlubiyet, 4 beraberlik elde ederken, tek galibiyetini de Antalyaspor karşısında aldı.

Galatasaray - Trabzonspor maçında sarı-kırmızılı taraftarlar, yönetim ve futbolcular aleyhinde tezahüratlarda bulundu.
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray Nef Stadyumu’nda Trabzonspor ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı. Müsabakada ve sonrasında sarı-kırmızılı taraftarlar, yönetim ve futbolcular aleyhinde tezahüratlarda bulundu. Yönetimi istifaya davet eden taraftarlar, futbolcular için de gösterdikleri performanstan dolayı tepki gösterdi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.