Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Galatasaray, Mauro Icardi transferini bitirmek üzere!

SPOR

Galatasaray, Arjantinli forvet Mauro Icardi'yi renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, daha önce “Evet” diyen 29 yaşındaki santrforun maaşının yüzde 35-40’ını ödeyerek kiralanması konusunda PSG ile anlaşmaya yakın.

Galatasaray, uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Mauro İcardi transferini tamamlamak üzere.

Sarı-kırmızılılarda yönetici Erden Timur'un görüştüğü oyuncunun hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara, “Biz İstanbul'a gelmek istiyoruz. Bizim açımızdan bu iş tamamdır” dedi. Toplantıya Facetime üzerinden katılan Arjantinli yıldız da böylesine büyük bir kulüpte oynamanın kendisi için büyük gurur olacağını vurguladı.

Icardi’nin geleceği hakkında Arjantin basınına da konuşan Wanda Nara, “Ona tavsiyelerde bulundum. Ama nereye gideceğine Icardi karar verecek. Kariyerine Sevilla veya Galatasaray’da devam edecek” ifadelerini kullandı.

ARADAKİ FARK ÇOK AZ

PSG, dünyaca ünlü yıldız Mauro İcardi'nin yıllık 8 milyon Euro olan maaşının yüzde 40'ının (yaklaşık 3.2 milyon Euro) Galatasaray tarafından karşılanmasını istedi. Sarı-kırmızılı yöneticiler ise 29 yaşındaki futbolcunun yıllık aldığı ücretin yüzde 35'ini (2.8 milyon Euro) ödemeyi teklif etti. İtalyan basını, tarafların yıldız golcü konusunda ortak bir rakamda buluşmaya oldukça yakın olduğunu öne sürdü.

NELSSON’A SÜRPRİZ TALİP
Sarı-kırmızılıların savunmacısı Victor Nelsson'a İngiltere Premier Lig'den teklif geldi. Daily Mail gazetesinin haberine göre Wolverhampton kulübü Danimarkalı savunmacı için 24 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Sarı-siyahlıların Teknik Direktörü Bruno Lage'nin Nottingham Forest'a transfer olması beklenen Willy Boly'nin boşluğunu 23 yaşındaki futbolcu ile doldurmak istediği bildirildi. Galatasaray, Nelsson giderse savunmaya Jason Denayer- Andreas Hanche-Olsen ikilisini katarak yoluna devam edecek.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.