Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Galatasaray'ın şimdi ki hedefi Brezilya'lı orta saha!

SPOR

Galatasaray'da, başkanlık görevine Burak Elmas'ın gelmesinin ardından Fatih Terim'le yola devam kararı alınmıştı. Terim'in, yeniden Florya'ya dönmesiyle birlikte transfer çalışmaları da hız kazandı. Burak Elmas ve yönetim, girişimlere başlanan oyuncularla ilgili daha somut adımlar atma kararı aldı. Bu doğrultuda orta saha arayışlarını sürdüren sarı kırmızılılar, Brezilyalı flaş bir ismi kadrosuna katma peşinde..

Galatasaray'da, Burak Elmas başkanlığında transfer operasyonu hız kazandı. Fatih Terim ve izleme komitesinin raporu doğrultusunda pazarlıklar başladı. Ön libero arayışında olan Cimbom, sambacı yıldız için temaslarını hızlandırdı..

Sarı kırmızılılarda, Burak Elmas'ın başkan seçilmesiyle birlikte yaşanan belirsizlik sona erdi. Elmas, yola deneyimli teknik direktör Fatih Terim ile devam etme kararı aldı.Yeniden görevinin başına dönen Terim, transfer raporunu yönetime sundu.

Teknik Direktör Fatih Terim ve çiçeği burnunda başkan Burak Elmas, transfer operasyonunun yönetmek adına hemen hemen her gün görüşme yapıyor. Takımdan gelecek ve gidecek isimlerin, federasyonun verdiği limitlere göre hesabı yapılıyor. Terim-Elmas ikilisi, PSV maçına en hazır şekilde çıkabilmek için adımlarını atıyor.

Cimbom'da takımdan ayrılan isimlerin yerlerinin doldurulması öncelikli hedef. Galatasaray'da, orta saha pozisyonunda Etebo ve Gedson Fernandes'in kiralık sözleşmeleri sona erdi. Emre Akbaba ile de henüz sözleşme yenilenmedi. Ön liberoda an itibariyle sadece Taylan Antalyalı ve yeni transfer Aytaç Kara kaldı.

Performansı tartışılmayacak bir orta sahayı kadrosuna katmak isteyen sarı kırmızılılar, Fatih Terim ve scout ekibinin tavsiyesiyle flaş bir yıldızı listesine aldı. Aslan, Brezilyalı orta sahayı 21 Temmuz'daki PSV maçına yetiştirmek için kolları sıvadı.

6 NUMARAYA EVANDER!

Galatasaray, Danimarka'nın FC Midtjylland takımında forma giyen Evander'i transfer etmek için harekete geçti. Cimbom, 6-8 numara pozisyonunda oynayabilen Sambacı için 2-3 milyon Euro seviyelerinde bonservis ücretini gözden çıkardı.

23 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon 39 maçta, 7 gol ve 9 asist kaydetti. Güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olan yıldız oyuncu, Brezilya'nın alt yaş kategorilerinde de 11 karşılaşmaya çıktı. Evander, FC Midtjylland dışında kariyerinde Club de Regatas Vasco da Gama formasını giydi.

1.79 boyundaki merkez orta saha için FC Midtjylland, 2019 yazında 2.5 milyon Euro bonservis ödedi. Evander'in, Danimarka ekibiyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Sambacı yıldız, güçlü fizik yapısı, iyi top tekniği ve pasör özellikleriyle dikakt çekiyor..

Bonservis ödeme engeli bu yaz itibariyle ortadan kalkan Galatasaray, Evander transferini kısa süre içerisinde bitirerek orta saha rotasyununu rahatlatmak istiyor.

(ASPOR)

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.