Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Galatasaray için flaş sol bek iddiası

SPOR

Sarı kırmızılıların, sezonun sona ermesiyle beraber bir sol bek takviyesi yapmak istediği bilinirken, Fatih Terim'in uzun süredir kadrosuna katmak için çaba sarf ettiği o isme dair sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray'da transfer için yoğun mesai harcanıyor... Bu sezon corona virüsü (koronavirüs) ve sakatlıklardan dolayı tam kadrosun korumakta zorlanan Cimbom, gelecek sezon aynı sıkıntıları yaşamak istemiyor.

Bilindiği üzere sarı kırmızılılar, gelecek sezon Marcelo Saracchi ile yola devam etmeyecek ve yeni bir sol bek alacak.

Galatasaraylı scoutların izlediği sol bekin Fatih Terim'in gündeminde olduğu ve transfer için mesai harcandığı bilinirken, konu ile ilgili Meksika basınından flaş bir iddia gündeme geldi.

Aktarılan bilgilere göre o isim, kulübüyle anlaştı ve gelen tüm transfer tekliflerini değerlendirme kararı aldı.

YAIRO MORENO ASLAN OLACAK MI?

Haberin detaylarında yer verilenlere göre Meksika Ligi ekiplerinden Club Leon'da forma giyen Yairo Moreno, yönetimle yaptığı anlaşma sonrası ayrılık için onay aldı.

Öte yandan Moreno'ya Galatasaray ile beraber Porto'nun da talip olduğu ifade edilirken, oyuncunun bu iki kulüpten birine gitmek için karar vereceği kaydedildi.

BONSERVİSİ BELLİ OLDU

Bununla beraber Moreno için istenen fiyat da belli oldu. Meksika kulübü yetkililerinin, oyuncusu için 10 milyon eurodan kapı açacağı kaydedildi.

Transfer için en istekli takımın Galatasaray olduğu bilgisine yer verilirken, sarı kırmızılıların oyuncu için 7.5 milyon euro ödemeye razı olduğu dile getirildi.

Corona virüsü (koronavirüs) pandemisi nedeniyle kulüplerin uğradığı ekonomik zarar ele alındığında, Galatasaray'ın bu teklifinin makul bulunabileceği de haberin detaylarında aktarılan bir diğer bilgi oldu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.