Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Galatasaray'dan yılın en iyi golcü bombası! İndirim olursa transfer hemen gerçekleşecek.

SPOR

Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Sarı kırmızılılar hala aradığı golcü ismi bulamadı. Sarı kırmızılılar bu sefer de Norveçli yıldız forvet Erik Botheim'ı kadrosuna katma peşinde. 22 yaşındaki futbolcunun fiyatının düşürülmesini bekliyor. Transferin detayları haberimizde...

Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Sarı kırmızılılar hala aradığı golcü ismi bulamadı. Sarı kırmızılılar bu sefer de Norveçli yıldız forvet Erik Botheim'ı kadrosuna katma peşinde. Sarı-kırmızılılar geleceğin önemli yıldızı olarak gösterilen 22 yaşındaki golcü Botheim'i, ikna etmek için bütün yolları deniyor.

''YILLIK 2.5 MİLYON EURO + 2 MİLYON EURO İMZA PARASI''

Yıllık 2.5 milyon Euro maaş ve 2 milyon Euro imza parası isteyen Botheim'den indirim istedi. Sarı-Kırmızılılar yıldız oyuncuyu transfer ederek kadroyu güçlendirmek için çaba harcarken, ilerisi için de iyi bir yatırım olacağını düşünüyor oyuncunun. Bundan dolayı transferde oldukça ısrarcı davranıyor. Ocak ayında 7.5 milyon Euro karşılığında Rus ekibi Krasnodar'a transfer olan Erik Botheim savaş nedeniyle forma giyemedi.

''46 MAÇTA 22 GOL 10 ASİST''

1,85 boyunda olan golcü oyuncu, geçen sezon Bodo Glimt formasıyla 14 maçta 7 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. Botheim, 46 maçta 22 gol atıp 10 'da asist yaptı. Genç yıldız hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çekiyor. Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle FIFA'nın futbolculara tanıdığı sözleşme fesih hakkını kullanarak mayıs ayında Krasnodar ile olan kontratını sonlandırıp serbest kalmıştı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.