Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Galatasaray'dan şampiyon Trabzonspor'a büyük darbe!

SPOR

Galatasaray, Trabzonspor ile yollarını yollarını ayıran tecrübeli oyuncu Anthony Nwakaeme ile görüşmelere başladı. Başarılı teknik adam Okan Buruk'un takımda görmeyi çok istediği oyuncu için Sarı-Kırmızılı yönetim temaslara başladı.

Başkan Dursun Özbek ve yeni hoca Okan Buruk ile çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sarı-Kırmızılı ekip, yeni sezonu şampiyonlukla taçlandırmak istiyor. Bu yüzden en iyi transferleri yapmak için ince eleyip sık dokuyor. Geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor'un galibiyetlerinde büyük pay sahibi olan Anthony Nwakaeme'yi gündemine alan Okan Buruk bu transferin gerçekleşmesi için yönetime bilgi verdi. Yönetim harekete geçip Trabzonspor ile yollarını yollarını ayıran tecrübeli oyuncu Anthony Nwakaeme ile görüşmelere başladı.

''ÜCRET KONUSUNDA ANLAŞAMADILAR''

Geçtiğimiz sezon Karadeniz ekibi Trabzonspor'un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Nwakaeme'nin ayrılık nedeni ücret konusunda anlaşamayınca bordo-mavili ekip ile yollarını ayırmıştı.

TRABZONSPOR'DA 120 MAÇTA 41 GOL 36 ASİST YAPTI!!!

21 Mart 1989 tarihinde doğan 33 yaşındaki oyuncu, ilk profesyonel kariyerine 2010 yılında Cluj takımında başlamıştır. Nijerya'nın Lagos şehrinde dünyaya gelen oyuncu, 2018'de Türkiye'ye gelerek Trabzonspor'la anlaşma sağlamıştır. 2018-2022 yılları arasında Trabzonspor forması giyen Nijeryalı futbolcu Süper Lig'de 120 maça çıkarken 41 gol, 36 asist kaydetmiştir.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.