Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Galatasaray'dan Beşiktaş'a büyük darbe!

SPOR

Spor Toto Süper Lig'in yeni sezonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Golcü arayışları devam eden sarı kırmızılılar, Beşiktaş'ın eski golcüsünü kadroya katmayı düşünüyor. İşte detaylar...

Galatasaray'da yeni sezon öncesi hazırlıklar devam ediyor. Sarı kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezonda kaliteli bir kadro oluşturmak isteyen yönetim, transferde hızlı ve tedbirli davranıyor. Okan Buruk'un isteklerini yerine getirecek olan Dursun Özbek, transfer görüşmelerini Cenk Ergün aracılığıyla yürütüyor.

Haris Seferovic, Umut Bozok ve Artem Dzyuba gibi isimler bulunan Aslan, golcü transferinde yeni bir bombayı patlatmayı düşünüyor. O isim Beşiktaş'ın eski yıldızı Vincent Aboubakar.

YILLIK 3 MİLYON EURO TEKLİF EDİLECEK

Galatasaray, Beşiktaş'ın eski yıldızı Vincent Aboubakar'ı kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Sarı kırmızılılar, Kamerunlu golcüyü Türkiye'ye yeniden dönmesi için ikna etmeyi başardı. Cimbom'un, transferin ilk gününden bu yana Vincent Aboubakar'ı kadrosuna katma peşinde olduğu öne sürüldü. Suudi Arabistan takımlarından Al-Nassr'da forma giyen 30 yaşındaki oyuncunun, Al-Nassr'da yüksek bir ücret kazanmasına rağmen mutsuz olduğu belirtildi. Aslan, Aboubakar'a yıllık 3 milyon Euro seviyelerinde bir ücret teklif etmeyi planlıyor. Cimbom, Aboubakar'a 4 yıllık da kontrat önerecek. 

BEŞİKTAŞ'TA 3 ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ YAŞAMIŞTI

Güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan Kamerunlu, 2016-2017 ve 2020-2021 sezonlarında Beşiktaş forması giymişti.Aboubakar, siyah beyazlı takımla 3 şampiyonluk yaşadı. Futbolcunun kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

24 MAÇTA 8 GOL 4 ASİST YAPTI

Aboubakar, geçen sezon Al-Nassr'da 24 maçta 8 gol atıp 4 de asist yaptı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.