Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Galatasaray'da yeni dönem!

SPOR

Galatasaray yeniden yapılanmanın tohumlarını atmaya devam ediyor. Domenech Torrent'i takımın başına getiren sarı-kırmızılı yönetim, dünyaca ünlü ismi danışman yapmak için düğmeye bastı. Ünlü yıldızları keşfeden deneyimli spor adamı yarın İstanbul'a geliyor.

NEVZAT DİNDAR 

Galatasary, Kulübü, teknik direktör Fatih Terim ile karşılıklı olarak yolların ayrılmasının ardından takımın başına Domenec Torrent'i getirdi. Kulüpten yapılan açıklamada "Galatasaray Futbol A Takımı Teknik Direktörlüğü görevine Domenec Torrent getirildi.

YARDIMCILARI DA AÇIKLANDI 

Galatasaray Futbol A Takımı'nın yeni teknik direktörü Domenec Torrent ve yardımcıları Jordi Guerrero ile Jordi Gris Vila Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sözleşmelerini imzaladı" ifadeleri kullanıldı.

İLK SINAVINDA ÜSTÜNLÜĞÜ YAKALADI AMA... 

İspanyol teknik adam Süper Lig'deki ilk sınavını Atakaş Hatayspor'a karşı deplasmanda verdi. Galatasaray 2-1 öne geçtiği karşılaşmadan 4-2 mağlup ayrıldı.

CAMPOS DANIŞMAN OLUYOR 

Galatasaray’da yeni dönem için bir adım daha atılıyor, sarı-kırmızılı takımda Luis Campos heyecanı yaşanıyor. Portekizli dünyaca ünlü sportif direktörün kulübe danışman olması için harekete geçildi.

MBAPPE, LEMAR VE MARTIAL GİBİ YILDIZLARI KEŞFETTİ 

Campos yarın İstanbul’a gelecek ve Kasımpaşa maçını da tribünden takip edecek. Mbappe, Fabinho, Bernardo Silva, Thomas Lemar, Anthony Martial ve Nicolas Pepe gibi yıldızları keşfeden Campos, Lille’in Paris Saint Germain gibi bir devi geride bırakarak geçen sezon Fransa Ligi’nde elde ettiği şampiyonluğun mimarı olarak biliniyor.

PEREZ'E DE DANIŞMANLIK YAPTI 

Campos 2017’de de Monaco’nun başındayken bu başarıyı elde etmişti. Real Madrid Başkanı Perez’e de danışmanlık yapan Campos’un Galatasaray’ın yeni futbol yapılanmasına da yön vermesi hedefleniyor. Başkan Burak Elmas’ın Campos’u ikna etmek için yoğun çaba harcadığı öğrenilirken, yıldız isme danışmanlık teklif edeceği belirtildi.

DÜNYA DEVLERİ PEŞİNDE 

Böylece sadece A takım değil, altyapı ile scout gibi temel konularda da yol gösterici olması ve planlamayı yapması istenecek. Luis Campos’u sportif direktör olarak göreve getirmek isteyen kulüpler arasında Manchester United, Arsenal, Chelsea, Barcelona, Real Madrid, AC Milan, Roma, Paris Saint-Germain ve Marsilya bulunuyor.

600 MİLYON EURONUN ÜZERİNDE TRANSFER KARI ELDE ETTİRDİ 

Monaco’da görev yaptığı dönemde 600 milyon euronun üzerinde transfer kârı elde ettiren Campos, dünya futbolundaki en üst düzey isimlerden biri. Aynı zamanda Jose Mourinho’nun da en yakın arkadaşlarından biri olarak tanınan Campos, tecrübeli teknik adamın davetiyle 2012’de Real Madrid’de görev almıştı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.