Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Galatasaray - Antalyaspor maçı öncesi transfer görüşmesi

SPOR

Süper Lig'in 20. haftasında bu akşam Antalyaspor Galatasaray maç öncesi Akdeniz ekibiyle iki isim için transfer görüşmesi yapacak.

Son 11 resmi maçını kazanarak ligde liderlik koltuğunda oturan ve kupada da çeyrek finale yükselen Galatasaray bu akşam Antalyaspor'u konuk edecek

Galatasaray, Antalyaspor maçı öncesi konuk ekip yönetimiyle transfer görüşmesi yapacağı belirtiliyor. Uğur Çiftçi için Sivasspor ile anlaşan ancak Emre Taşdemir'in Sivasspor'a gitmek istememesi üzerine transferin çıkmaza girmesiyle Galatasaray'da rota yeniden Güray Vural'a döndü. 34 yaşındaki futbolcunun en azından sezon sonuna kadar sol bek pozisyonunu idate etmesi planlanıyor.

HAJI WRIGHT İÇİN GÖRÜŞÜLECEK

Galatasaray yönetimi, Güray Vural'ın yanı sıra Haji Wright için de bugün maçtan önce Antalyaspor cephesiyle görüşecek. İki kulüp yöneticilerinin Nef Stadı'nda bonservis pazarlığı yapacağı öğrenildi.

İSTANBUL'A GETİRİLMEDİ

Antalyaspor  Galatasaray maçı öncesi 5 eksik var. Ghacha, Fredy ve Haji Wright sakatlıkları, Fernando Martins ve Kudryashov ise kart cezaları sebebiyle bu maçta forma giyemeyecek. Bu futbolcular takımla birlikte İstanbul'a gelmedi

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.