Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Fransa'dan iki takım Galatasaray'ın yıldız oyuncusuna 8 milyon euro teklif ettiler!!!

SPOR

Marcao'yu Sevilla'ya satmaya hazırlanan Galatasaray'ın yıldızına Fransa'dan iki takımın talip olduğu bildirildi. iki kulübün, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu için 8 milyon euro teklifte bulunulacağı bildirildi

MARCAO'NUN YENİ ADRESİ SEVİLLA OLUYOR!!!

Galatasaray'da ilk ayrılık haberi Marcao'dan gelecek gibi görünüyor. Sarı-kırmızılıların Sevilla'dan 12 milyon euroluk transfer teklifi aldığı Brezilyalı oyuncunun yeni adresinin İspanya olması bekleniyor. Galatasaray'ın tecrübeli savunmacının transferinde La Liga ekibine zorluk çıkarmaması yönünde Marcao'nun bir talebi olduğu ve sonraki satıştan pay konusunda kulüplerin görüşmelerinin devam ettiği öğrenildi.

TEKLİF FRANSA'DAN!!!

Marcao'yla yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da flaş bir transfer gelişmesi daha yaşandı. Sarı-kırmızılılarda Brezilyalı savunmacının ardından Mostafa Mohamed'e de transfer teklifi geldi. Marcao'nun transferi konusunda Sevilla ile pazarlıklarda sona aşamaya gelen sarı-kırmızılılarda, Mostafa Mohamed'i transfer etmek isteyen Fransızların ısrarcı olduğu öğrenildi.

FRANSA'DAN İKİ TAKIMIN İLGİLENDİĞİ BİLDİRİLDİ

Fransa'dan Reims ve Toulouse'un, 24 yaşındaki oyuncuyla ilgilendiği bildirildi. Fransa'nın iki köklü kulübünün Mostafa Mohamed'i transfer etmek için 8 milyon euroyu gözden çıkardığı bildirildi. Fransa'dan Reims ve Toulouse'un transfer etmek istediği Mostafa Mohamed, rakip fileleri 8 kez havalandırma ve 5 golde de asist başarısı göstermişti. Mısırlı oyuncunun güncel piyasa değeri 6 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.