Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Fenerbahçe’nin dev transfer hamlesi Real Madrid’in yıldızı Marcelo bombası patlamak üzere !..

SPOR

Transfer dönemi yaklaştıkça son dakika haberleri gündeme bomba gibi düşüyor. Real Madrid'in dünyaca ünlü Brezilyalı yıldızı Marcelo bu yaz Eflatun Beyazlılardan kesin olarak ayrılacak. David Alaba'yı transfer eden Real Madrid, sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan Brezilyalı yıldızı gözden çıkarmış durumda. Marcelo için birçok kulüp devrede. Süper Lig'in devi de Brezilyalı yıldızın transferini bitirmek için resmi görüşmelere başladı. İşte detaylar...

Önümüzdeki sezon şampiyonluğu tek hedef belirleyecek olan sarı-lacivertliler, ligin zirvesine oynayacak bir kadro oluşturmanın peşinde. Geride kalan sezonun son 10 haftasında takımın başına geçen Emre Belözoğlu'nun da önümüzdeki sezon devam edeceği büyük ölçüdü düşünülürken, sarı-lacivertli yönetim transferde düğmeye bastı.

Real Madrid'de son yıllarda kadrodaki yerini kaybetmeye başlayan Brezilyalı sol bek oyuncusu Marcelo, İspanyol basını tarafından Fenerbahçe'ye yazıldı.

Zinedine Zidane'nın Madrid ekibinden ayrılması ve Marcelo ile aynı mevkide oynayan David Alaba'nın 5 yıllığına İspanyol devine transfer olmasıyla birlikte Marcelo'nun geleceğinin de Madrid'de devam etmeyeceği söylendi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.