Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Fenerbahçe yoluna Emre Belözoğlu ile devam edecek

SPOR

Ali Koç düzenlediği basın toplantısında yakın zamanda yeni teknik direktör konusunda açıklama yapacağını ifade etmişti. Koç'un takımı son haftaya kadar şampiyonluk yarışının bir şekilde içinde tutan tecrübeli futbol adamı Emre Belözoğlu ile yeni dönemde de çalışma fikrine sıcak baktığı öğrenildi.

Yeni sezon öncesi Löw, Favre, Dalic Labbadia ve Rebrov gibi teknik direktörlerle görüştüğü iddia edilen Fenerbahçe'de karar açıklanıyor. Sarı-lacivertlilerin özellikle ısrarcı olduğu ileri sürülen Löw'ün Almanya'daki görevi nedeniyle yeni sezon çalışmalarına geç katılma olasılığı planları alt-üst etti.

Önceki gün kulüp binasında Emre Belözoğlu ile görüşen başkan Ali Koç'un da bu konuda kararını verdiği öğrenildi. Geride bıraktığımız sezona flaş transferlerle giriş yapan fakat Erol Bulut yönetiminde istediği sonuçları elde edemeyen Fenerbahçe, deneyimli teknik adam ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlük görevine sezon sonuna kadar Emre Belözoğlu'nu getirmişti.

Son 10 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgi alan Belözoğlu ile devam etme kararı alan Koç'un kısa süre içinde açıklama yapması bekleniyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.