Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Fenerbahçe'ye lokum gibi kura!!!

SPOR

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla karşı karşıya gelecek. 20-27 Temmuz'da çift maç usulü oynanacak olan eşleşmeden galip çıkacak takım, 3. Ön Eleme Turu'na yükselecek. Sarı - lacivertlilerin Dinamo Kiev'i elemesi halinde bir sonraki turda karşılaşacağı takım belli oldu. Detaylar haberimizde...

Yeni sezona ligde 'mutlak şampiyonluk' hedefiyle giren Fenerbahçe'de gözler, bir yandan da Avrupa'ya çevrildi. Geçen sezonu ikinci sırada tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu biletini cebine koyan sarı - lacivertliler, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımı ile eşleşmişti.

''LOKUM GİBİ KURA''

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu kura çekiminde Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev'i elemesi halinde karşılaşacağı rakibi belli oldu. İsviçre'nin Nyon kentinde saat 13.00'te gerçekleştirilen kura çekimi sonrası Fenerbahçe'nin 2. Tur'da Dinamo Kiev'i elemesi halinde karşılaşacağı rakip Sturm Graz oldu. Kura çekimi sonrasında sosyal medyadaki bazı futbolseverler, "Lokum gibi kura" yorumlarında bulundular.

DİNAMO KIEV MAÇI 20 TEMMUZ'DA

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Dinamo Kiev'le ilk maçını 20 Temmuz Çarşamba, rövanşını ise 27 Temmuz Çarşamba günü İstanbul'da oynayacak.

FENERBAHÇE'NİN OLASI AVRUPA LİGİ RAKİPLERİ

Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev'e elenmesi halinde UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda karşılaşacağı takım da belli olacak. UEFA Avrupa Ligi kura çekimi de saat 14:00'te başlayacak. Muhtemel rakipleri ; Partizan (Sırbistan) yada Slovácko (Çekya) olacak.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.