Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Fenerbahçe, tüm transferlerini gölgede bırakacak adımı attı...

SPOR

Fenerbahçe transferde oldukça hızlı ilerliyor. Emre Mor, Lincoln ve Bruma transferlerinin ardından Tiago Çukur, Willian ve Joshua King'i açıklayan sarı lacivertliler, transfere durmadan devam edecek. İşte bomba transferi...

Fenerbahçe transfer çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor. Dünkü iki KAP açıklamalasıyla kadrosunu güçlendirmeyi sürdüren Fenerbahçe'de bomba bir iddia var. Ajanasspor'dan Aygün Özipek'in iddiasına göre, sarı lacivertliler Liverpool'da transferler sonrası iyice geri plana düşen Roberto Firmino'nun peşinde.

Berisha'yı göndermeye hazırlanan Fenerbahçe, Serdar Dursun ve Valencia'nın önüne net bir isim almak istiyor. Menajerlik şirketi Rogon'la yakın ilişkileri olan Fenerbahçe'nin, Firmino'nun haklarını da bulunduran şirketle temasa geçtiği öne sürüldü.

Geçtiğimiz sezon Luis Diaz ve Diogo Jota'nın gerisine kalarak formasını kaybeden Firmino, bu sezon ise yapılan Darwin Nunez takviyesiyle beraber iyice yedek konumuna düştü. Brezilyalı yıldız ayrılığı düşünürse kapısında birçok Avrupa devinin yatacağı kesin. Fenerbahçe için hayli zor bir transfer çalışması olması bekleniyor ancak sarı lacivertliler yine de şansını deneyecek.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.