Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira'dan ilk transfer hamlesi!

SPOR

Yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam eden Fenerbahçe girişimlerini hızlandırırken Vitor Pereira'nın gelişiyle büyük bir belirsizlik de ortadan kalktı. Teknik direktör konusunun halledilmesinin ardından transferde daha somut adımlar atmaya başlayacak olan Fenerbahçe, girişimlerini Portekiz teknik adamın direktiflerine göre gerçekleştirecek. İşte Sarı-Lacivertliler'in gündemindeki ilk isim.

Geçtiğimiz sezonu Beşiktaş ve Galatasaray'ın ardından üçüncü sıradan tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor.

Vitor Pereira ile uzun süren teknik direktör belirsizliğini ortadan kaldıran Sarı-Lacivertliler, Portekizli çalıştırıcı ile 2 yıllık sözleşmeye imza atarken bu gelişme sonrası transfer girişimleri de hızlanmış durumda.

Şu ana kadar Serdar Dursun ve Steven Caulker'i resmen kadrosuna katan Fenerbahçe, birçok isimle de temaslarını sürdürüyor.

Vitor Pereira'nın direktifleri doğrultusunda bir kadro yapılanmasına gidecek olan Sarı Kanarya'nın ilk transfer hedefi de belli oldu.

Buna göre bonservisi İngiliz kulübü West Ham'da olan kanat oyuncusu Felipe Anderson menajeri aracılığıyla Sarı-Lacivertliler'e iletilmişti.

28 yaşındaki futbolcuyla ilgili performans ve fiyat araştırması yapan yönetim, kesin kararı Pereira'ya bırakırken deneyimli teknik adamına transfere onay vermesi durumunda yeni teknik direktör sonrası ilk transfer de gerçekleştirilecek.

SON İKİ YILDA BÜYÜK DÜŞÜŞ
West Ham United ile 1 yıl sözleşmesi bulunan Sambacı, geçen sezonu Porto'da kiralık geçirmişti.

İngiliz kulübünün yeni sezon planında yer almayan Felipe Anderson, özellikle son iki yılda önemli bir düşüş yaşadı.

15 MAÇTA 1 GOL ATABİLDİ
Geçen sezon Porto'da 15 maça çıkabilen yıldız futbolcu 1 gol atarken, 3 asist yaptı. Brezilyalı kanat oyuncusu için eski kulübü Lazio'nun da devrede olduğu ifade ediliyor.

Kariyerinde toplam 328 resmi mücadeleye çıkan Anderson, bu karşılaşmalar 53 gol kaydederken 66 da gol pası verdi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.