Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Fenerbahçe'den çifte Dünya yıldızı transferi!

SPOR

Fenerbahçe ortalığı yıkacak iki transferi yapmak için harekete geçti. Dünya futbolunun en önemli golcülerinden olan Luis Suarez ve Cavani'nin birlikte sarı-lacivertli takıma transfer olabileceği öne sürüldü. İşte detaylar

Fenerbahçe'ye bu sene şampiyonluk yaşatacağını belirten tecrübeli hoca Jorge Jesus, yaptığı trasferlerle taraftartarların ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu transferlere iki dünya yıldızının daha ekleneceği alınan haberler arasında.

EDİNSON CAVANİ VE LUİS SUAREZ TRANSFERİ!!

Bu yaz sözleşmeleri sona eren ve boşta olan Luis Suarez ve Edinson Cavani'nin Fenerbahçe'ye transfer olabileceği bilgisine ulaşıldı. 

Alınan haberlere göre, 2022 Dünya Kupası'nda Uruguay Milli Takımı ile turnuvada hazır şekilde boy göstermek isteyen Edinson Cavani ve Luis Suarez, Fenerbahçe forması giyebilir.

Arjantin ve MLS'ten de teklifler alan futbolcuların henüz Avrupa futbolundan uzaklaşmak istemedikleri ve Fenerbahçe'nin yolunu tutabilecekleri belirtildi.

Hem Dünya Kupasın'da hemde Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele etmek isteyen 2 futbolcu, bu yüzden Fenerbahçe'ye transfer olabilecekleri öne sürüldü.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.