Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Fenerbahçe'de o isimlere neşter vuruldu

SPOR

Yeni sezon hazırlıklarına hızlı bir şekilde devam eden Fenerbahçe'de  transfer hazırlıkları büyük hızla yaşanıyor. Son günlerde yeniden atağa kalkan sarı-lacivertli kulüp, şu ana kadar dış transferde 6 oyuncuya imza attırdı. Bu kapsamda gönderilecek isimlerde yavaş yavaş  belli olmaya başladı

Yeni sezon hazırlıklarına hızlı bir şekilde devam eden Fenerbahçe'de  transfer hazırlıkları büyük hızla yaşanıyor. Son günlerde yeniden atağa kalkan sarı-lacivertli kulüp, şu ana kadar dış transferde 6 oyuncuya imza attırdı. Jorge Jeses'un anrenmanlarda ve hazırlık maçlarında gözlemlediği rapor doğrultusunda gönderilecek isimlerde yavaş yavaş  belli olmaya başladı. Gönderilmesi kesin gözüyle bakılan futbolcuları sizler için derledik. 

İLK YOLCU MERGIM BERISHA

Sarı-lacivertli kulüpte, Kim Min Jae'nin Fransız ekibi Rennes'le anlaşmaya varmasının ardından yabancı sayısı 19'a ulaştı. Bu nedenle kadroda bazı oyuncularla yolların hızlıca ayrılması gerekiyor. Ayrılacak isimlerin ilk sırasında Mergim Berisha geliyor. Bundesliga kulüplerinden Mainz’ın listesinde olan Berisha için 4 milyon euro civarında bir bonservis bekleniyor. Yine benzer şekilde Pelkas’tan da para kazanılması bekleniyor. 

GÖNDERİLECEK DİĞER İSİMLER

Ayrıca şu anda kadroda düşünülmeyen ve yüksek maaşlı olan Luiz Gustavo ve Samatta da istenmiyor. Gustavo ve Samatta’nın yıllık kazançları toplamda 7 milyon euroya yaklaşıyor. Samatta'ya isteyen kulüp Kızılyıldız. Geçen sezonu kiralık olarak Gaziantep FK'da geçiren Caulker'ın yanı sıra Lemos ve Meyer’in ise kesin olarak ayrılmaları düşünülüyor. Yine şartlara göre Novak ve Tisserand’la da vedalaşılması gündemde. 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.