Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Fenerbahçe'de flaş ayrılık!!!

SPOR

Yeni sezon için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, hem alacağı oyuncular için hemde göndereceği oyuncular için çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Jorge Jesus'un talebi üzerine Fenerbahçe'de flaş bir ayrılık gerçekleşiyor. Lionel Messi'nin de formasını giydiği PSG, Fenerbahçe oyuncusunu almak için işe koyuldu. İşte o isim ve detaylar...

Yeni sezona çok hızlı başlayan Fenerbahçe, hem yapacağı transferlerle hemde takımdan ayrılacağı oyuncular için ince eleyip sık dokuyor.

Jorge Jesus'un yönetime geldiği gibi ilk olarak yaptığı transferler Lincoln Henrique ve Bruma oldu.

 

Emre Mor için de görüşme halinde olan Fenerbahçe hala sonuç alamadı.

Stoper bölgesini güçlü tutmaya çalışan Jorge Jesus,  Abdülkerim Bardakçı'yı gündemine aldı.  Ama bu transferden istediği sonucu alamadı.Konyaspor'la anlaşmasına rağmen oyuncunun fazla maaş istemesinden dolayı transferde pürüz çıktı ve devreye giren Galatasaray bu transferi bitirdi.

Çok güçlü bir kadro oluşturmayı amaçlayan Fenerbahçe yönetimi, transfere bütçesini arttırmak için gidecek oyuncuların satışına onay verecek.

Talipleri bir hayli fazla olan Atilla Szalai ve Kim Min Jae'den birinin gitmesine izin verilecek. Savunmanın değişmez ismi olan Kim Min-Jae, dev kulüplerin transfer listesine girerken, teknik direktör Jorge Jesus ve yönetim oyuncuyu kadroda tutmak istiyor.

SZALAI'YE DEV TALİP!!!
Fenerbahçe'nin stoperi Attila Szalai'ye Fransız devi PSG'nin talip olduğu iddia edildi. Fransız ekibi şu anda savunmasını güçlendirmek için İnter'le Milan Skriniar pazarlığı yapıyor. Bu transferi bitirmeye yakınlar. Ancak Presnel Kimpembe konusunda yaşanacak gelişmeler, bir stoper daha almalarını gerektirebilir. Kimpembe için Premier Lig'den takımların yanı sıra Real Madrid'in devrede olduğu öğrenildi. Fransız ekibi, iyi bir teklif gelmesi halinde 26 yaşındaki savunmacıyı gönderip yerine Atilla Szalai'yi getirme planı yapıyor.


LUIS CAMPOS İSTİYOR!!!

Yeni dönemde PSG'de göreve başlayan Luis Campos'un, Kimpembe'nin alternatifi olarak Attila Szalai'yi belirlediği öğrenildi. Szalai'nin de solak olması, potansiyelinin yüksekliği, Macaristan formasıyla büyük rakiplere karşı sergilediği performanslar önemli etken oldu. PSG'nin 24 yaşındaki defans oyuncusu için ilk teklifinin 15 milyon Euro olacağı öne sürüldü. Fenerbahçe Yönetimi bu rakamı olabildiğince yukarı çekmeye çalışacak ve yeni transferler için imkan sağlanmış olacak.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.