Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

fenerbahçe aradığını sonunda buldu

SPOR

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezon öncesi iddialı bir kadro kurmak için önemli takviyelere hazırlanıyor. Sarı-lacivertli takımın son olarak gündemine gelen isim Guilherme Arana oldu. İşte genç yıldız için istenen rakam...

Yeni sezon için alternatifli bir kadro kurmak isteyen , aradığı sol beki Brezilya'da buldu. Yeni Asır'da yer alan habere göre sarı-lacivertliler, bonservisi La Liga temsilcisi Sevilla'da olan ve son bir buçuk sezonu Brezilya Ligi takımlarından Atletico Mineiro'da geçiren 24 yaşındaki yıldız oyuncu Arana'yı yakın markaja aldı.

Atletico Minerio, Ocak 2020'den beri kulüp formasını giyen oyuncu için Sevilla'ya 3 milyon euro kiralama bedeli ödemişti. Brezilya ekibinin, 30 Haziran'a kadar 2.5 milyon euro daha ödemesi halinde oyuncunun bonservisini alma hakkı bulunuyor.

GUILHERME ARANA KİMDİR?

14 Nisan 1997'de doğan , kariyerine Corinthians altyapısında başladı. Ardından Atletico forması giyen 24 yaşındaki sol bek, Sevilla ve Atalanta'da da oynadı. Geride bıraktığımız sezon Brezilya ekibi Atletico Mineiro ile çıktığı 15 karşılaşmada 3 gol atarken 2 de asist yaptı.

(FOTOMAÇ)

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.