Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Fatih Terim'in prensi Olimpiu Morutan takımdan gönderiliyor!!!

SPOR

Okan Buruk'a yeni sezon çalışmalarını hızlı sürdüren Galatasaray'da transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. G.Saray'da transfer çalışmaları tüm hızla deva devam ederken, bir yandan da takımdan ayrılacak isimler üzerinde de yoğunlaşıyor. 4.1 milyon euro ödenen 23 yaşındaki kanat oyuncusu Olimpiu Morutan'a, Süper Ligin yeni takımı Ankaragücü talip oldu. Detaylar haberimizde...

Okan Buruk'a yeni sezon çalışmalarını hızlı sürdüren Galatasaray'da transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. G.Saray'da transfer çalışmaları tüm hızla deva devam ederken, bir yandan da takımdan ayrılacak isimler üzerinde de yoğunlaşıyor.

Geçtiğimiz sezon Fatih Terim'in özellikle istediği ve bonservisine 4.1 milyon euro ödenen 23 yaşındaki kanat oyuncusu Olimpiu Morutan, takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan isimlerden biri olmuş durumda. Teknik direktör Okan Buruk'un,  Morutan'ı gelecek sezon takımda düşünmediği öğrenildi.

''MORUTAN İÇİN TEKLİF YAPTIK PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR CEVAP BEKLİYORUZ''

Rumen kanat oyuncusuna ilk talibi Süper Lig'in yeni sahiplerinden Ankaragücü oldu. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca yaptığı açıklamada Morutan'a ilgilerinin olduğunu doğruladı. Koca, Morutan hakkında, "Galatasaray'a Olimpiu Morutan için teklif yaptık. Pazartesi gününe kadar cevap bekliyoruz" dedi. Morutan'ın kiralık olarak Başkent ekibine transfer olacağı kesin gözüyle bakılıyor.

MORUTAN'IN GALATASARAY'DAKİ PERFORMANSI

G.Saray'ın geçen sezon başında 4.1 milyon euroya kadrosuna kattığı Rumen yıldız, sarı-kırmızılı formayla 33 resmi maça çıkıp, 3 gol atıp 5 de asist yaptı. Morutan'ın G.Saray'la sözleşmesi 2026 yılında sona erecek. 23 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.